HotBath

HotBath Cobber X afbouwdeel voor inbouw badmengkraan met staafhanddouche en doucheslang CX026EXT Chroom

Adviesprijs €525,00
€446,00 incl. BTW
Uw voordeel: €79,00
Artikelcode: CX026EXTCR
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

HotBath Cobber X afbouwdeel voor inbouw badmengkraan met staafhanddouche en doucheslang CX026EXT Chroom

Hoogwaardig sanitair van Nederlandse kwaliteit

HotBath is een Nederlandse producent van kwalitatief hoogwaardig sanitair. Ons doel is om een programma te ontwikkelen dat voldoet aan de specifieke behoeften van de markt. Daarom produceren wij onze producten in Italië, waar de beste specialisten ter wereld te vinden zijn.

HotBath werkt alleen samen met gerenommeerde fabrikanten op het gebied van fijnmetaalbewerking, verchromen, thermostaattechnologie, assemblage, testen en ontwikkeling van douchesystemen. Al onze producten worden met zorg geproduceerd en hebben een garantietermijn van 5 jaar (uitgezonderd elektronische onderdelen, waarvoor een garantietermijn van 2 jaar geldt) volgens onze garantievoorwaarden. Kies dus voor duurzaamheid, energiebesparing en gebruiksvriendelijkheid met HotBath.

Chroom: elegantie en duurzaamheid

De HotBath Cobber X afbouwdeel wordt geleverd in de kleur Chroom (CR), wat zorgt voor een elegante en verfijnde uitstraling. De sublieme glans van de chroomfinish geeft een opvallend en levendig accent aan uw keuken, badkamer of toilet. De tijdloze kleur past bij vrijwel elke interieurstijl en laat zich goed combineren met andere materialen.

Daarnaast staat chroom bekend om zijn onverwoestbare karakter. Het behoudt zijn bijzondere uiterlijk, zelfs na verloop van tijd. Hierdoor kunt u jarenlang genieten van een kraan die er altijd stralend uitziet. Kies voor de duurzaamheid en de tijdloze schoonheid van een chroomkleurige kraan met de HotBath Cobber X afbouwdeel.