HotBath

Hotbath Get together Regendoucheset IBS20A - Chroom - 3 Standen Handdouche - 30cm Hoofddouche - Plafondbuis 15cm - Handdouche met glijstang

Adviesprijs €1.503,00
€1.278,00 incl. BTW
Uw voordeel: €225,00
Artikelcode: IBS20ACR1257
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Hotbath Get together Regendoucheset IBS20A - Chroom - 3 Standen Handdouche - 30cm Hoofddouche - Plafondbuis 15cm - Handdouche met glijstang

Kwaliteit en duurzaamheid

De Hotbath Get together Regendoucheset IBS20A is een hoogwaardig product dat specifiek is ontwikkeld om aan de vraag van de markt te voldoen. Hotbath, een Nederlandse producent van sanitair, werkt samen met 's werelds beste specialisten in Italië om producten van de hoogste kwaliteit te produceren.

Deze regendoucheset is ontworpen met unieke technologieën die duurzaamheid, energiebesparing en gebruiksgemak bevorderen. Hierdoor kunt u genieten van een douche-ervaring van topkwaliteit, terwijl u tegelijkertijd kosten en het milieu spaart. Hotbath heeft zoveel vertrouwen in de kwaliteit van hun producten dat ze een garantie van 5 jaar bieden volgens hun garantievoorwaarden, met uitzondering van elektronische onderdelen, waarvoor een garantietermijn van 2 jaar geldt.

Als u investeert in de Hotbath Get together Regendoucheset IBS20A, kunt u er zeker van zijn dat u een langdurige en betrouwbare doucheoplossing krijgt die aan al uw behoeften voldoet.

Elegante uitstraling in chroomafwerking

Deze regendoucheset is uitgevoerd in een elegante chroomafwerking, wat zorgt voor een luxueuze uitstraling in uw badkamer. Chroom staat bekend om zijn sublieme glans en tijdloze karakter, waardoor het perfect past bij vrijwel elke interieurstijl. Daarnaast biedt de chroomafwerking duurzaamheid, waardoor het product er zelfs na verloop van tijd nog steeds bijzonder en stijlvol uitziet.

Met zijn opvallende en levendige accent in uw douche-omgeving, zal deze regendoucheset zeker een blikvanger zijn. Combineer het met andere materialen om spannende contrasten te creëren en uw badkamer een moderne uitstraling te geven.

Inhoud van de inbouwdoucheset

  • 1 x 3 standen handdouche
  • 1 x 30cm hoofddouche
  • 1 x plafondbuis van 15cm
  • 1 x handdouche met glijstang

Met deze inbouwdoucheset krijgt u alle essentiële onderdelen die u nodig heeft voor een complete douche-ervaring. De 3 standen handdouche biedt verschillende sproeiopties om aan uw persoonlijke voorkeuren te voldoen. De 30cm hoofddouche en de plafondbuis van 15cm zorgen voor een brede en gelijkmatige waterstraal die u onderdompelt in ultiem comfort. En met de handdouche en glijstang kunt u de douche precies aanpassen aan uw behoeften en voorkeuren.

Dankzij de hoogwaardige materialen en de nauwkeurige afwerking kunt u vertrouwen op de duurzaamheid en betrouwbaarheid van deze regendoucheset. Het is de ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar een hoogwaardige, stijlvolle en complete douche-oplossing.