HotBath

Hotbath Get together Regendoucheset IBS20A - Chroom - 3 Standen Handdouche - 20cm Hoofddouche - Plafondbuis 15cm - Handdouche met glijstang

Adviesprijs €1.273,00
€1.082,00 incl. BTW
Uw voordeel: €191,00
Artikelcode: IBS20ACR127
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Hotbath Get together Regendoucheset IBS20A - Chroom - 3 Standen Handdouche - 20cm Hoofddouche - Plafondbuis 15cm - Handdouche met glijstang

Een kwalitatief hoogwaardige regendoucheset voor ultiem doucheplezier

Geniet van ultiem doucheplezier met de Hotbath Get together Regendoucheset IBS20A. Deze regendoucheset is perfect voor iedereen die een luxe en ontspannende douche-ervaring wil beleven. Met een 20cm hoofddouche en een 3-standen handdouche, biedt deze set een breed scala aan mogelijkheden om je douche-ervaring aan te passen aan je persoonlijke voorkeur.

  • 20cm Hoofddouche: De grote regendouchekop zorgt voor een heerlijke en comfortabele waterstraal waar je onder kunt ontspannen. Met een diameter van 20cm biedt de hoofddouche een ruime dekking en zorgt hij voor een gelijkmatige verdeling van het water over je hele lichaam.
  • 3 Standen Handdouche: De handdouche van deze regendoucheset is voorzien van 3 verschillende standen, zodat je kunt kiezen voor een zachte, massage-achtige straal of een krachtige, verfrissende douche-ervaring. Pas eenvoudig de waterstraal aan je behoeften aan.
  • Plafondbuis 15cm: De regendoucheset wordt geleverd met een plafondbuis van 15cm, waarmee je de douchekop op de perfecte hoogte kunt installeren voor een optimale douche-ervaring.
  • Handdouche met glijstang: De set wordt ook geleverd met een handige glijstang, waarmee je de handdouche eenvoudig kunt verstellen en op de gewenste hoogte kunt plaatsen.

Luxe chroomkleurige afwerking voor een tijdloze uitstraling

De Hotbath Get together Regendoucheset is uitgevoerd in een elegante en verfijnde chroomkleur. Deze kleur zorgt voor een sublieme glans die een opvallend en levendig accent toevoegt aan je badkamer. De tijdloze uitstraling van chroom past perfect bij vrijwel elke interieurstijl en laat zich goed combineren met andere materialen.

Naast zijn esthetische aantrekkingskracht staat chroom ook bekend om zijn duurzaamheid. De chroomafwerking behoudt zijn bijzondere uiterlijk, zelfs na verloop van tijd, en biedt een onverwoestbare kwaliteit waar je op kunt vertrouwen.

Complete inbouwdoucheset voor een naadloze badkamerervaring

De Hotbath Get together Regendoucheset IBS20A wordt geleverd als een complete inbouwdoucheset. Dit betekent dat alle benodigde onderdelen inbegrepen zijn voor een naadloze installatie en een optimale badkamerervaring. Bij deze set ontvang je:

  • Een inbouwthermostaat om de watertemperatuur nauwkeurig te regelen.
  • Een hoofddouche en handdouche met glijstang voor flexibele douchemogelijkheden.
  • Een plafondbuis van 15cm voor het perfect plaatsen van de hoofddouche.

Kies voor de Hotbath Get together Regendoucheset IBS20A en geniet elke dag van een luxueuze en ontspannende douche-ervaring. Creëer je eigen persoonlijke oase van rust en verwen jezelf met de kwaliteit en comfort die deze regendoucheset te bieden heeft.