HotBath

Hotbath Get together Regendoucheset IBS20A - Chroom - 3 Standen Handdouche - 30cm Hoofddouche - Plafondbuis 30cm - Handdouche met wandhouder

Adviesprijs €1.504,00
€1.278,00 incl. BTW
Uw voordeel: €226,00
Artikelcode: IBS20ACR135
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Hotbath Get together Regendoucheset IBS20A - Chroom - 3 Standen Handdouche - 30cm Hoofddouche - Plafondbuis 30cm - Handdouche met wandhouder

Hoogwaardig sanitair ontworpen voor uw behoeften

De Hotbath Get together Regendoucheset IBS20A is een elegante en functionele toevoeging aan uw badkamer. Met de producten van Hotbath bent u verzekerd van kwaliteit en duurzaamheid. De producenten die samenwerken met Hotbath zijn gerenommeerde experts in hun vakgebied en gebruiken alleen de beste materialen en technologieën tijdens het productieproces.

Deze regendoucheset is ontwikkeld met uw wensen in gedachten. Met een handdouche met 3 standen en een 30cm hoofddouche kunt u genieten van een ontspannende en verfrissende douchesessie. De plafondbuis van 30cm zorgt ervoor dat de regenval gelijkmatig verdeeld wordt voor een optimale douchervaring.

De Hotbath Get together Regendoucheset IBS20A wordt geleverd met een handige wandhouder voor de handdouche. Dit zorgt ervoor dat u uw handdouche altijd binnen handbereik heeft en kunt genieten van een comfortabele douche. Met een garantieperiode van 5 jaar bent u verzekerd van kwaliteit en betrouwbaarheid.

Een tijdloze toevoeging aan uw badkamer

Deze regendoucheset is uitgevoerd in een prachtige chroomkleur. Chroom staat bekend om zijn elegante uitstraling en sublieme glans. Het voegt een opvallend en levendig accent toe aan uw badkamer. De chroomafwerking is duurzaam en behoudt zijn bijzondere uiterlijk, zelfs na verloop van tijd.

De chroomkleur van deze regendoucheset past perfect bij vrijwel elke interieurstijl. Of uw badkamer nu modern, klassiek of industrieel is, deze regendoucheset voegt een vleugje stijl toe aan uw ruimte. Combineer het met andere materialen en creëer spannende contrasten voor een unieke badkamerervaring.

Inbegrepen onderdelen voor uw gemak

  • 30cm hoofddouche
  • 3 standen handdouche
  • Plafondbuis van 30cm voor gelijkmatige waterverdeling
  • Handdouche met wandhouder

Met deze inbouwdoucheset heeft u alles wat u nodig heeft voor een complete douchesessie. De verschillende onderdelen bieden u de flexibiliteit om uw douche-ervaring aan te passen aan uw voorkeuren. Geniet van de krachtige regenval van de hoofddouche of kies voor de massagestand van de handdouche voor een ontspannende massage.

De Hotbath Get together Regendoucheset IBS20A biedt u comfort en kwaliteit in één pakket. Upgrade uw badkamer met deze hoogwaardige inbouwdoucheset en geniet elke dag van een luxueuze douchesensatie.