HotBath

Hotbath Get together Regendoucheset IBS20A - Chroom - 3 Standen Handdouche - 20cm Hoofddouche - Plafondbuis 30cm - Handdouche met glijstang

Adviesprijs €1.304,00
€1.108,00 incl. BTW
Uw voordeel: €196,00
Artikelcode: IBS20ACR137
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Hotbath Get together Regendoucheset IBS20A - Chroom - 3 Standen Handdouche - 20cm Hoofddouche - Plafondbuis 30cm - Handdouche met glijstang

Een hoogwaardig, duurzaam en energiebesparend douchesysteem

Maak kennis met de Hotbath Get Together Regendoucheset IBS20A. Deze regendoucheset is ontworpen met oog voor kwaliteit, duurzaamheid en energiebesparing. HotBath, een gerenommeerde Nederlandse producent van sanitair, heeft samengewerkt met 's werelds beste specialisten op het gebied van douchesystemen om een product te ontwikkelen dat aan de hoogste kwaliteitsnormen voldoet.

Met deze regendoucheset kunt u genieten van een luxe douche-ervaring. De set bevat een 20cm hoofddouche die zorgt voor een brede en gelijkmatige waterverdeling. Daarnaast is er een 3 standen handdouche, waarmee u kunt kiezen tussen verschillende waterstralen voor de ultieme douche-ervaring. De handdouche is ook voorzien van een glijstang, zodat u de hoogte kunt aanpassen naar uw wensen.

Wat deze doucheset nog beter maakt, is de energiebesparende functie. Dankzij innovatieve technologieën kunt u water en energie besparen zonder in te leveren op comfort. Geniet van een ontspannende douche en draag tegelijkertijd bij aan een duurzamere wereld.

Een tijdloze en elegante chroomafwerking

De Hotbath Get Together Regendoucheset heeft een chroomafwerking die zorgt voor een elegante en verfijnde uitstraling in uw badkamer. Chroom is een tijdloze kleur die past bij vrijwel elke interieurstijl. Het creëert spannende contrasten en laat zich goed combineren met andere materialen.

Naast het esthetische aspect biedt de chroomafwerking ook duurzaamheid. Het materiaal is bestand tegen slijtage en behoudt zijn glans, zelfs na langdurig gebruik. U kunt erop vertrouwen dat de chroomafwerking van de Hotbath Get Together Regendoucheset zijn uiterlijk behoudt en een bijzonder accent toevoegt aan uw badkamer.

Compleet met alle benodigde onderdelen

De Hotbath Get Together Regendoucheset IBS20A wordt geleverd als een complete inbouwdoucheset. Bij aankoop van deze set krijgt u alle benodigde onderdelen om uw douche-ervaring te upgraden.

De set bevat een 20cm hoofddouche die op een plafondbuis van 30cm wordt gemonteerd. Daarnaast ontvangt u een 3 standen handdouche met glijstang, waarmee u de hoogte kunt aanpassen aan uw persoonlijke voorkeur. Met deze set kunt u genieten van een luxueuze en veelzijdige douche-ervaring.

Let op: deze Hotbath Get Together Regendoucheset IBS20A is alleen verkrijgbaar bij sanitair speciaalzaken in Nederland en België. Haal het beste uit uw douche-ervaring en upgrade vandaag nog met deze hoogwaardige doucheset.

  • Compleet met 20cm hoofddouche
  • Plafondbuis van 30cm voor een optimale positie
  • Inclusief 3 standen handdouche met glijstang
  • Verkrijgbaar in elegante chroomafwerking
  • Hoogwaardige kwaliteit en duurzaamheid
  • Energiebesparende functie
  • Alleen verkrijgbaar bij sanitair speciaalzaken in Nederland en België