HotBath

HotBath Archie Afbouwdeel - Archie douche thermostaat met 2 stopkranen met uitloop Geborsteld Gunmetal PVD AR7072EXTBGP

Adviesprijs €1.985,00
€1.687,00 incl. BTW
Uw voordeel: €298,00
Artikelcode: AR7072EXTBGP
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Geef je badkamer een stoer uiterlijk met geborsteld gunmetal PVD

Wil je jouw badkamer een unieke uitstraling geven? Kies dan voor het HotBath Archie Afbouwdeel. Dit afbouwdeel is voorzien van een Archie douche thermostaat met 2 stopkranen en een elegante uitloop, allemaal in de prachtige kleur geborsteld gunmetal PVD. Deze kleur onderscheidt zich door zijn tijdloze en stoere uitstraling, waardoor je badkamer direct een verfijnde touch krijgt.

Een kraan met 'personality'

Met de keuze voor een kraan in geborsteld gunmetal PVD geef je je badkamer niet alleen een stoer uiterlijk, maar ook een persoonlijke touch. Deze kleur straalt namelijk karakter uit en laat zien dat je oog hebt voor detail. Of je nu een moderne, industriële of juist landelijke stijl hebt, deze kraan past perfect in elke badkamer.

Een duurzame en krasbestendige keuze

Naast het esthetische aspect heeft de kwaliteit van het HotBath Archie Afbouwdeel veel te bieden. Dankzij de PVD-coating is deze kraan uitstekend beschermd tegen krassen en slijtage. Zelfs na jaren intensief gebruik blijft de geborsteld gunmetal PVD-kleur er als nieuw uitzien. Dit zorgt niet alleen voor een duurzaam karakter, maar ook voor een langdurig genot van deze stoere uitstraling. Daarnaast is het geborstelde afwerking van de kraan een bewijs van het ambachtelijke vakmanschap dat in dit product is gestoken.

Met het HotBath Archie Afbouwdeel haal je dus niet alleen een stijlvolle kraan in huis, maar ook een duurzaam en krasbestendig exemplaar. Creëer een badkamer met 'personality' en investeer in deze unieke kraan in geborsteld gunmetal PVD. Bestel hem nu en geniet van de tijdloze schoonheid die dit afbouwdeel met zich meebrengt.