HotBath

HotBath Archie Badoverloop-vulcombinatie Geborsteld Koper PVD AR133BCP

Adviesprijs €690,00
€575,00 incl. BTW
Uw voordeel: €115,00
Artikelcode: AR133BCP
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

HotBath Archie Badoverloop-vulcombinatie Geborsteld Koper PVD AR133BCP

Voor een levendige uitstraling en unieke kleurtoon

De HotBath Archie Badoverloop-vulcombinatie Geborsteld Koper in de kleur PVD (Physical Vapor Deposition) biedt een kraan met een doorleefd uiterlijk dat zijn charme behoudt, zelfs na jarenlang gebruik. Deze prachtige kraan heeft een unieke kleurtoon die een warme en uitnodigende sfeer creëert in elke badkamer.

Duurzaamheid en bescherming voor een blijvende schoonheid

Dankzij de PVD-coating is deze kraan bestand tegen krassen, aanslag, slijtage, corrosie en verkleuring. Geborsteld koper PVD is de perfecte keuze voor wie op zoek is naar een duurzaam en onderhoudsvriendelijk product. Met deze kraan hoef je je geen zorgen te maken over de tand des tijds, want hij behoudt zijn prachtige uitstraling ook na vele jaren van intensief gebruik.

Een luxueuze toevoeging aan elke ruimte

De HotBath Archie Badoverloop-vulcombinatie Geborsteld Koper PVD is niet alleen functioneel, maar ook een prachtig designelement voor je badkamer. De geborsteld koperen afwerking met PVD-coating zorgt voor een luxueuze uitstraling die direct de aandacht trekt. Het voegt stijl en elegantie toe aan elke ruimte, waardoor een gevoel van sfeer en luxe wordt gecreëerd.