HotBath

HotBath Archie Beam 3 standen hoofddouche met muurbevestiging Geborsteld Koper PVD AR470BCP

Adviesprijs €1.260,00
€1.050,00 incl. BTW
Uw voordeel: €210,00
Artikelcode: AR470BCP
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

HotBath Archie Beam 3 standen hoofddouche

Ervaar de ultieme douchesensatie met de HotBath Archie Beam 3 standen hoofddouche. Met zijn geborsteld koperen afwerking in PVD-coating is deze douchekop een ware eyecatcher in jouw badkamer. Maar het gaat niet alleen om het uiterlijk, deze hoofddouche biedt ook een uitstekende functionaliteit en duurzaamheid.

Luxe uitstraling met geborsteld koper PVD

De geborsteld koper PVD-afwerking geeft deze hoofddouche een levendige uitstraling met een unieke kleurtoon. Dankzij de PVD-coating behoudt de kraan zijn verouderde look, zelfs na jarenlang gebruik. In tegenstelling tot geborsteld koper zonder PVD-coating, dat van nature van kleur verandert, is geborsteld koper PVD bestand tegen krassen, aanslag, slijtage, corrosie en verkleuring. Hierdoor is het de perfecte keuze voor elke ruimte waar sfeer, luxe en design centraal staan.

Duurzame kwaliteit voor langdurig gebruik

Niet alleen is de HotBath Archie Beam hoofddouche een lust voor het oog, maar hij is ook ontworpen om langdurig mee te gaan. Deze hoofddouche is gemaakt van hoogwaardig materiaal en voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen. Met de 3 standen kun je de waterstraal aanpassen aan jouw persoonlijke voorkeur. Of je nu geniet van een zachte regendouche, een krachtige massagestraal of iets daartussenin, met de HotBath Archie Beam 3 standen hoofddouche kun je altijd genieten van een ontspannende en verfrissende douche.

  • Geborsteld koper PVD-afwerking voor een levendige en unieke uitstraling
  • PVD-coating zorgt voor langdurige kleurechtheid en weerstand tegen krassen, aanslag, slijtage, corrosie en verkleuring
  • Hoogwaardig materiaal en vakmanschap voor duurzaamheid en kwaliteit
  • 3 standen voor aanpassing aan jouw persoonlijke voorkeur
Update jouw badkamer met de HotBath Archie Beam 3 standen hoofddouche en geniet van de perfecte combinatie van stijl, functionaliteit en duurzaamheid.