HotBath

HotBath Archie Plafondbuis Geborsteld Koper PVD AR453BCP

Adviesprijs €438,00
€365,00 incl. BTW
Uw voordeel: €73,00
Artikelcode: AR453BCP
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

HotBath Archie Plafondbuis Geborsteld Koper PVD AR453BCP

Op zoek naar een kraan met een unieke uitstraling? Maak kennis met de HotBath Archie Plafondbuis Geborsteld Koper PVD AR453BCP. Met zijn levendige kleur en verouderde look is deze kraan een prachtige toevoeging aan elke ruimte.

Geborsteld Koper PVD: Een unieke kleurtoon

De Geborsteld Koper PVD is niet zomaar een kleur, het is een statement. Deze kraan heeft een warme, doorleefde uitstraling die direct de aandacht trekt. De unieke kleurtoon voegt karakter toe aan je interieur en creëert een sfeer van luxe en design. Of je nu een klassieke of moderne stijl hebt, deze kraan past perfect bij elke inrichting.

Een duurzame keuze

De PVD-coating van deze kraan zorgt niet alleen voor een prachtige kleur, maar biedt ook duurzaamheid. Het materiaal is bestand tegen krassen, aanslag, slijtage, corrosie en verkleuring. Hierdoor blijft de kraan er jarenlang als nieuw uitzien, en kun je optimaal genieten van zijn schoonheid.

Waar wacht je nog op? Breng sfeer, luxe en design in jouw ruimte met de HotBath Archie Plafondbuis Geborsteld Koper PVD AR453BCP. Bestel nu en maak een statement met deze prachtige kraan!