HotBath

Hotbath Archie Regendoucheset IBS33 - Geborsteld Gunmetal PVD - Staaf Handdouche - 20cm Hoofddouche - Wandarm

Adviesprijs €3.488,00
€2.965,00 incl. BTW
Uw voordeel: €523,00
Artikelcode: IBS33BGP
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Geef je badkamer een stoer uiterlijk met de Hotbath Archie Regendoucheset IBS33

Wil je je badkamer transformeren in een stoere en tijdloze ruimte? Dan is de Hotbath Archie Regendoucheset IBS33 in geborsteld gunmetal PVD de perfecte keuze. Deze regendoucheset geeft je de mogelijkheid om te genieten van een luxe douchewervelwind, terwijl het ook een statement maakt met zijn unieke uitstraling. Deze set bevat hoogwaardige onderdelen die zorgen voor een perfecte douche-ervaring.

Een duurzame en krasbestendige kraan met personality

De Hotbath Archie Regendoucheset IBS33 is uitgevoerd in geborsteld gunmetal PVD (BGP), een kleur die zich onderscheidt van andere finishes door zijn stoere en tijdloze karakter. Deze kraan is gemaakt om indruk te maken en een persoonlijkheid toe te voegen aan je badkamer. Dankzij de PVD-coating is de kraan niet alleen duurzaam, maar ook bestand tegen krassen. Zelfs na jaren intensief gebruik behoudt deze kraan zijn stoere uitstraling.

Naast de krachtige bescherming van PVD, heeft deze regendoucheset ook een prachtige geborstelde afwerking. Dit geeft de kraan een ambachtelijke uitstraling en laat zien dat het om een hoogwaardig product gaat. Met deze kraan in je badkamer ben je verzekerd van een stijlvolle en duurzame toevoeging.

Inclusief alle benodigde onderdelen voor een complete inbouwdoucheset

De Hotbath Archie Regendoucheset IBS33 wordt geleverd met alle benodigde onderdelen om van je douche een complete inbouwdoucheset te maken. Deze set bevat een staafhanddouche, een 20cm hoofddouche en een wandarm. Met de staafhanddouche kun je gerichter douchen en genieten van een ontspannen waterstraal. De 20cm hoofddouche zorgt voor een gelijkmatige en krachtige regenbui die je lichaam verwent.

De wandarm biedt de perfecte ondersteuning voor de hoofddouche, waardoor je deze op de ideale hoogte kunt plaatsen. Met deze complete set kun je je doucheruimte omtoveren tot een luxe spa-ervaring. Ontspan en geniet van een verfrissende en revitaliserende douche-ervaring met de Hotbath Archie Regendoucheset IBS33.