HotBath

HotBath Cobber Afbouwdeel - Inbouw douche thermostaat met 2 stopkranen horizontaal en verticaal te monteren Mat Wit CB7067EXTWH

Adviesprijs €462,00
€385,00 incl. BTW
Uw voordeel: €77,00
Artikelcode: CB7067EXTWH
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

HotBath Cobber Afbouwdeel - Inbouw douche thermostaat met 2 stopkranen horizontaal en verticaal te monteren Mat Wit CB7067EXTWH

Eenvoud, schoonheid en sereniteit: Mat Wit

De HotBath Cobber Afbouwdeel in de kleur Mat Wit (WH) straalt eenvoud, schoonheid en sereniteit uit. Met zijn minimalistische design past deze kraan perfect in een tijdloos, nordic of minimalistisch interieur. De harmonie tussen alle elementen in de ruimte wordt versterkt door de frisse toets van het wit.

Mat wit: Versmelting met het interieur

Het matte uiterlijk van de HotBath Cobber Afbouwdeel zorgt ervoor dat de kraan en armaturen naadloos opgaan in het badkamer- of keukenontwerp. Het eenvoudige en strakke design valt op door zijn bijzondere finish. De kraan combineert pure perfectie met eenvoud, en voegt daarmee een vleugje verfijning toe aan elke ruimte.

Een tijdloze keuze

Door te kiezen voor de HotBath Cobber Afbouwdeel in Mat Wit (WH), maak je een tijdloze keuze. Het mooie aan deze kleur is dat het niet snel veroudert en altijd trendy zal blijven. Het is de perfecte aanvulling op een modern interieur en past bij elke stijl. Met zijn horizontale en verticale montagemogelijkheden biedt deze kraan ook nog eens flexibiliteit in de plaatsing.