HotBath

HotBath Cobber Cobber 70 Baduitloop 22,5 cm 098 Verouderd Messing CB7098AB

Adviesprijs €255,00
€217,00 incl. BTW
Uw voordeel: €38,00
Artikelcode: CB7098AB
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Verouderd Messing - Een Unieke en Betoverende Kleur

Het verouderd messing van de HotBath Cobber Cobber 70 Baduitloop 22,5 cm 098 Verouderd Messing CB7098AB is echt een klasse apart. Met zijn natuurlijke verouderde look, die ontstaat door het bijzondere bewerkingsproces van het materiaal, geeft deze kleur de kraan een unieke en betoverende uitstraling.

Maar dat is nog niet alles. Het verouderd messing van deze baduitloop wordt alleen maar mooier naarmate de tijd verstrijkt. Water, lucht, verzorgingsproducten en zelfs het aanraken van de kraan dragen allemaal bij aan de positieve invloed op het materiaal, waardoor het patina op natuurlijke wijze evolueert en het verouderingsproces wordt versterkt.

Let wel op: het verouderd messing heeft een industrieel aangebracht en onomkeerbaar verouderd patina. Dit betekent dat de verouderde look blijvend is en niet weggepoetst kan worden, wat bijdraagt aan de authentieke uitstraling van de kraan.

Hoogwaardige Functionaliteit voor een Optimaal Badervaring

De HotBath Cobber Cobber 70 Baduitloop 22,5 cm 098 Verouderd Messing CB7098AB combineert een prachtig design met hoogwaardige functionaliteit om een optimale badervaring te bieden.

De baduitloop heeft een lengte van 22,5 cm, wat ervoor zorgt dat het water op een comfortabele en gelijkmatige manier in het bad stroomt. Zo kun je genieten van een heerlijk ontspannen bad, terwijl het water perfect verdeeld wordt.

Daarnaast is de baduitloop gemaakt van duurzaam messing, wat zorgt voor een lange levensduur van het product. Je kunt dus jarenlang van dit prachtige design en de hoogwaardige functionaliteit genieten, zonder je zorgen te hoeven maken over de kwaliteit.

Eenvoudige Installatie en Compatibiliteit

De HotBath Cobber Cobber 70 Baduitloop 22,5 cm 098 Verouderd Messing CB7098AB is eenvoudig te installeren en compatibel met de standaard aansluitingen in de meeste badkamers. Dit maakt het een ideale keuze voor zowel nieuwe installaties als vervangingen van bestaande baduitlopen.

Met zijn 22,5 cm lengte past de baduitloop perfect bij de meeste baden, waardoor je geen aanpassingen aan je badkamer hoeft te doen. Bovendien wordt de baduitloop geleverd met alle benodigde bevestigingsmaterialen, waardoor de installatie een fluitje van een cent is.

Kortom, de HotBath Cobber Cobber 70 Baduitloop 22,5 cm 098 Verouderd Messing CB7098AB biedt niet alleen een prachtig design en hoogwaardige functionaliteit, maar ook een eenvoudige installatie en compatibiliteit met de meeste badkamers. Haal dit unieke en betoverende product vandaag nog in huis en transformeer je badervaring!