HotBath

Hotbath Cobber Regendoucheset IBS70 - Verouderd Messing - Ronde handdouche - 20cm Hoofddouche - Wandarm - Handouche met glijstang

Adviesprijs €2.259,00
€1.920,00 incl. BTW
Uw voordeel: €339,00
Artikelcode: IBS70AB17
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Hotbath Cobber IBS70 Inbouw Regendoucheset - Verouderd Messing

Upgrade je badkamer met de Hotbath Cobber IBS70 Inbouw Regendoucheset in het prachtige verouderd messing. Deze regendoucheset is een echte eyecatcher en brengt een luxueuze en stijlvolle uitstraling in jouw badkamer. Het verouderde messing heeft een unieke look met een natuurlijke verkleuring die alleen maar mooier wordt met de tijd.

Complete Inbouw Regendoucheset

  • Deze set bevat een inbouwkraan, een wandarm, een handdouche met glijstang en een 20cm ronde hoofddouche.
  • De inbouwkraan zorgt voor een strakke en minimalistische uitstraling in je douche.
  • Met de wandarm plaats je de hoofddouche op de perfecte hoogte voor jouw comfort.
  • De handdouche met glijstang biedt flexibiliteit en gemak tijdens het douchen.

Hoogwaardige Materialen en Technologieën

De Cobber IBS70 regendoucheset is ontworpen met hoogwaardige Flühs componenten, zoals omstellingen en keramische schijven van topkwaliteit. Deze technische perfectie zorgt voor feilloze werking en soepele bediening gedurende vele jaren.

Daarnaast biedt deze regendoucheset ultiem comfort dankzij het speciale Shower Power System. Dit systeem zorgt voor een aangename waterstraal en bespaart tegelijkertijd water. Geniet van een heerlijke en duurzame douche-ervaring.

Verouderd Messing - Unieke Look en Duurzaamheid

De verouderd messing finish van deze doucheset is op een speciale manier bewerkt, waardoor het een prachtig patina krijgt. Dit zorgt voor een levendig resultaat en een tijdloze uitstraling. Let op: de verouderde look is onomkeerbaar en kan niet worden weggepoetst. Het is een kenmerk van de natuurlijke veroudering van het materiaal.

Met artikelcode IBS70AB17 en EAN 8720629180922 is deze Hotbath Cobber IBS70 Inbouw Regendoucheset een perfecte aanvulling voor jouw badkamer. Bestel nu en creëer een luxueuze en stijlvolle douchesensatie!