HotBath

Hotbath Cobber Regendoucheset IBS70 - Verouderd Messing - Staaf handdouche - 20cm Hoofddouche - 15cm Plafondbuis - Handouche met wandhouder

Adviesprijs €2.124,00
€1.770,00 incl. BTW
Uw voordeel: €354,00
Artikelcode: IBS70AB2
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Inbouwdoucheset van verouderd messing

Upgrade je badkamer met de Hotbath Cobber IBS70 Inbouw Regendoucheset in verouderd messing. Ervaar luxe, comfort en stijl tijdens elke douchebeurt. Bestel nu!

Ontdek de veelzijdigheid van de Cobber IBS70 regendoucheset

De Hotbath Cobber IBS70 inbouw regendoucheset is een veelzijdige en populaire keuze van Hotbath. Deze serie designkranen combineert vorm, design en innovatie op een unieke wijze. Met zijn verouderd messing finish creëert deze doucheset een verbluffende uitstraling met allure.

Alle onderdelen die je nodig hebt in één set

De Cobber IBS70 regendoucheset bevat alle onderdelen die je nodig hebt voor een complete douche-ervaring. De set bestaat uit:

  • Een staafhanddouche voor gerichte waterstralen en een comfortabele grip.
  • Een 20 cm hoofddouche voor een ontspannende regenbui tijdens het douchen.
  • Een 15 cm plafondbuis voor een stabiele bevestiging van de douchekop.
  • Een handige handdouchehouder die ervoor zorgt dat de handdouche altijd binnen handbereik is.

Bovendien profiteer je van hoogwaardige Flühs componenten in de Cobber IBS70 regendoucheset. De omstellingen en keramische schijven van topkwaliteit zijn voorzien van gepatenteerde technieken, waardoor je verzekerd bent van feilloze techniek en soepele bediening gedurende vele jaren.

Naast perfecte techniek biedt deze doucheset ook ultiem comfort. Met het Shower Power System geniet je van maximaal douchecomfort en bespaar je tegelijkertijd water. Het unieke cartridge membraan in de douchekop zorgt voor een aangename waterstraal.

Kies voor de Cobber IBS70 inbouw regendoucheset van Hotbath en geniet van een luxe en stijlvolle douche-ervaring in je eigen badkamer. Bestel nu!