HotBath

Hotbath Cobber Regendoucheset IBS70 - Geborsteld Koper PVD - Ronde handdouche - 30cm Hoofddouche - Wandarm - Handouche met wandhouder

Adviesprijs €3.412,00
€2.900,00 incl. BTW
Uw voordeel: €512,00
Artikelcode: IBS70BCP15
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Hotbath Cobber Regendoucheset IBS70 - Geborsteld Koper PVD - Ronde handdouche - 30cm Hoofddouche - Wandarm - Handouche met wandhouder

Upgrade je badkamer met de Hotbath Cobber Regendoucheset IBS70 in Geborsteld Koper PVD. Deze veelzijdige inbouwdoucheset combineert perfectie met een trendy design, waardoor het de ideale toevoeging is voor een luxueuze douchesessie. Met feilloze techniek, maximaal comfort en een prachtig design zal deze regendoucheset je verleiden.

Versatile en Innovatief Design

De Cobber-serie van Hotbath staat bekend om de combinatie van vorm, design en innovatie. Het prachtige design van deze regendoucheset is uitgevoerd in Geborsteld Koper met een PVD finish, waardoor je badkamer een luxe en sfeervolle uitstraling krijgt. Bovendien is de kraan beschermd tegen verkleuring, krassen en aanslag. Creëer de badkamer van je dromen met deze stijlvolle regendoucheset.

Feilloze Techniek en Maximale Comfort

De Hotbath Cobber Regendoucheset is voorzien van Flühs componenten, waardoor je kunt vertrouwen op feilloze techniek en soepele bediening. De hoogwaardige omstellingen en keramische schijven maken gebruik van gepatenteerde technieken en bieden de allerhoogste kwaliteit. Ervaar maximaal douchecomfort met het Shower Power System. Deze regendoucheset zorgt voor een ontspannende en luxueuze douchesessie, terwijl er tegelijkertijd water wordt bespaard. Het unieke cartridge membraan verwerkt in de douchekop draagt hieraan bij.

Complete Inbouwdoucheset

De Hotbath Cobber Regendoucheset wordt geleverd met alle benodigde onderdelen voor een moeiteloze installatie. De set bestaat uit een 30cm ronde hoofddouche, een 38.5cm wandarm, een 3 standen handdouche en een handige wandhouder. Deze inbouwset is van hoogwaardige kwaliteit en garandeert een geweldige gebruikerservaring. Creëer de luxe badkamer waar je altijd van gedroomd hebt met de Hotbath Cobber Regendoucheset.

Bestel nu en geniet van een veelzijdige en populaire regendouche-ervaring in je badkamer met de Hotbath Cobber Regendoucheset IBS70! Laat je verleiden door het perfecte samenspel van design, innovatie en comfort.