HotBath

Hotbath Cobber Regendoucheset IBS70 - Chroom - Ronde handdouche - 20cm Hoofddouche - Wandarm - Handouche met glijstang

Adviesprijs €1.788,00
€1.520,00 incl. BTW
Uw voordeel: €268,00
Artikelcode: IBS70CR17
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Hotbath Cobber IBS70 Inbouw Regendoucheset - Een Complete Douche-Ervaring

Breng luxe en comfort in je badkamer met de Hotbath Cobber IBS70 Inbouw Regendoucheset. Deze regendoucheset, onderdeel van de populaire Cobber-serie van Hotbath, combineert functionaliteit met een prachtig design. Met deze set creëer je eenvoudig een prachtige douche-ervaring in je eigen badkamer.

Een Complete Set met Hoogwaardige Componenten

De Cobber IBS70 Inbouw Regendoucheset wordt geleverd met een 38.5cm wandarm, een 20cm ronde hoofddouche en een handdouche met glijstang. De set is uitgerust met hoogwaardige Flühs componenten, waaronder omstellingen en keramische schijven. Deze componenten zorgen voor een soepele bediening en duurzaam gebruik, waardoor je jarenlang kunt genieten van deze regendoucheset.

Een Waterbesparende Douche-Ervaring

De Cobber IBS70 regendoucheset maakt gebruik van het Shower Power System, waardoor je geniet van een maximaal douchecomfort terwijl er tegelijkertijd minder water wordt verbruikt. Het unieke cartridge membraan in de douchekop zorgt voor een optimale waterstroom, waardoor je niet alleen comfortabel doucht, maar ook bijdraagt aan een duurzame samenleving.

Stijlvol en Duurzaam Design

De Cobber IBS70 regendoucheset heeft een tijdloos design en is uitgevoerd in chroom. Dit geeft de set een sublieme glans en zorgt voor een verfijnde en elegante uitstraling in elke badkamer. De chroomfinish is duurzaam en bestand tegen slijtage, waardoor het prachtige uiterlijk langdurig behouden blijft. Deze regendoucheset voegt een vleugje stijl en comfort toe aan je badkamer.

Belangrijkste Kenmerken:

  • Kleur: Chroom
  • Afwerking:
  • Type douchearm: Wandarm
  • Diameter douche: 20 cm
  • Type handdouche: Rond

Verander je dagelijkse douche-ervaring in een luxueuze beleving met de Hotbath Cobber IBS70 Inbouw Regendoucheset. Geniet van het comfort, de kwaliteit en het tijdloze design in je eigen badkamer. Bestel nu en creëer een prachtige douche-ervaring waar je jarenlang plezier van zult hebben.