HotBath

Hotbath Cobber Regendoucheset IBS70 - Geborsteld Messing - Ronde handdouche - 20cm Hoofddouche - Wandarm - Handouche met wandhouder

Adviesprijs €2.340,00
€1.950,00 incl. BTW
Uw voordeel: €390,00
Artikelcode: IBS70BB1
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Upgrade je badkamer met de Hotbath Cobber Regendoucheset IBS70 - Geborsteld Messing

Maak je badkamer compleet met de hoogwaardige Hotbath Cobber Regendoucheset IBS70. Met zijn geborsteld messing afwerking en innovatieve design is deze regendoucheset een echte eyecatcher in elke badkamer.

Deze regendoucheset is onderdeel van de veelzijdige Cobber-serie van Hotbath. Ontworpen met aandacht voor detail, biedt de Cobber Regendoucheset IBS70 zowel stijl als functionaliteit.

Met de Hotbath Cobber Regendoucheset IBS70 geniet je van een luxueuze douche-ervaring. De set wordt geleverd met een 20 cm ronde hoofddouche, die je een ontspannende regendouche biedt. De 38.5 cm lange wandarm zorgt ervoor dat de hoofddouche op de ideale hoogte geplaatst kan worden. Daarnaast is de regendoucheset uitgerust met een handdouche met wandhouder, waarmee je eenvoudig kunt schakelen tussen verschillende waterstralen.

Hoogwaardige kwaliteit en feilloze techniek

De Hotbath Cobber Regendoucheset IBS70 is voorzien van hoogwaardige Flühs componenten, wat zorgt voor feilloze techniek en jarenlang soepel gebruik. Met het Shower Power System geniet je van maximaal douchecomfort, terwijl er tegelijkertijd minder water wordt verbruikt. Het unieke cartridge membraan in de douchekop zorgt voor een aangename waterstroom en een luxe douche-ervaring.

De perfecte toevoeging aan je badkamer

De geborsteld messing afwerking van de Hotbath Cobber Regendoucheset IBS70 geeft je badkamer een luxe uitstraling. De set is niet alleen functioneel, maar ook stijlvol. Daarnaast maakt de set gebruik van Plumber friendly technologie, wat zorgt voor een gemakkelijke installatie.

Belangrijkste kenmerken:

  • Kleur: Messing Geborsteld
  • Afwerking: Geborsteld
  • Type douchearm: Wandarm
  • Diameter hoofddouche: 20 cm
  • Type handdouche: Rond

Upgrade je badkamer met de Hotbath Cobber Regendoucheset IBS70 en geniet van veelzijdigheid, comfort en een prachtig design. Bestel vandaag nog en creëer de badkamer van je dromen!