HotBath

Hotbath Cobber Regendoucheset IBS70 - Geborsteld Koper PVD - Staaf handdouche - 30cm Hoofddouche - Wandarm - Handouche met wandhouder

Adviesprijs €3.178,00
€2.701,00 incl. BTW
Uw voordeel: €477,00
Artikelcode: IBS70BCP5
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Hotbath Cobber IBS70 Regendoucheset inbouw - 38.5cm wandarm - 30cm ronde hoofddouche - staafhanddouche - koper Geborsteld PVD

Welkom bij de veelzijdige en populaire Hotbath Cobber IBS70 Regendoucheset inbouw. Deze regendoucheset behoort tot de Cobber-serie van Hotbath, waarin vorm, design en innovatie samenkomen.

Met deze inbouwset geniet je van hoogwaardige Flühs-componenten. De omstellingen en keramische schijven zijn van de allerhoogste kwaliteit en maken gebruik van gepatenteerde technieken. Hierdoor ben je verzekerd van feilloze techniek en jarenlange soepele bediening.

Dankzij het Shower Power System ervaar je maximaal douchecomfort. Deze kraan is ontworpen om je te voorzien van een heerlijke douche-ervaring, terwijl er tegelijkertijd minder water wordt verbruikt. Het unieke cartridge membraan in de douchekop draagt bij aan een optimale waterstroom.

De prachtige vormgeving van deze regendoucheset is groot favoriet. Uitgevoerd in Geborsteld koper met een PVD-coating, straalt deze regendoucheset luxe en warmte uit. Bovendien is de kraan beschermd tegen verkleuring, krassen en aanslag, waardoor je jarenlang kunt genieten van de uitstraling.

Onderdelen van de inbouwdoucheset:

  • Staafhanddouche: Met de staafhanddouche geniet je van een extra comfortabele douche-ervaring. Het slanke ontwerp zorgt voor een comfortabele grip, terwijl de krachtige waterstraal je totale ontspanning biedt.
  • Ronde hoofddouche: De 30cm ronde hoofddouche laat je genieten van een volle regenbui tijdens het douchen. Het royale formaat zorgt voor een gelijkmatige waterverdeling, waardoor je optimaal kunt ontspannen onder de douche.
  • 38.5cm wandarm: Deze wandarm biedt de perfecte ondersteuning voor de hoofddouche. Met een lengte van 38.5cm is hij geschikt voor verschillende soorten badkamers en zorgt hij voor de juiste hoogte en plaatsing van de douche.
  • Wandhouder voor handdouche: De handdouche wordt geleverd met een handige wandhouder, waarmee je de handdouche eenvoudig kunt bevestigen aan de muur. Hierdoor heb je altijd de handdouche binnen handbereik en kun je gemakkelijk wisselen tussen de verschillende douchefuncties.

Durf je badkamer te upgraden met de Hotbath Cobber IBS70 Regendoucheset inbouw. Geniet van maximaal douchecomfort en een stijlvolle uitstraling. Bestel nu en creëer de badkamer van je dromen!