HotBath

Hotbath Cobber Regendoucheset IBS27 - Chroom - Ronde handdouche - 38cm Vierkante Hoofddouche - Handdouche met wandhouder

Adviesprijs €2.984,00
€2.536,00 incl. BTW
Uw voordeel: €448,00
Artikelcode: IBS27CR1
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Hotbath Cobber Regendoucheset IBS27 - Chroom - Ronde handdouche - 38cm Vierkante Hoofddouche - Handdouche met wandhouder

Stijlvol chroom voor een opvallende uitstraling

De Hotbath Cobber Regendoucheset IBS27 in de kleur chroom is een kraan met een elegante en verfijnde uitstraling. De chroomafwerking zorgt voor een sublieme glans en voegt een opvallend en levendig accent toe aan je badkamer. Of het nu gaat om de keuken, badkamer of het toilet, chroom laat zich goed combineren met andere materialen en zorgt voor spannende contrasten.

Dankzij het tijdloze karakter van de kleur chroom past deze regendoucheset in vrijwel elke interieurstijl. Of je nu een moderne, klassieke of industriële inrichting hebt, deze regendoucheset vult je interieur perfect aan. Bovendien staat chroom bekend om zijn duurzaamheid en behoudt het zijn bijzondere uiterlijk zelfs na verloop van tijd.

Complete inbouwdoucheset voor optimaal comfort

De Hotbath Cobber Regendoucheset IBS27 wordt geleverd als een complete inbouwdoucheset, zodat je direct kunt genieten van ultiem comfort in je badkamer. Deze set bevat de volgende onderdelen:

  • Een ronde handdouche voor een gerichte en flexibele waterstraal.
  • Een vierkante hoofddouche van 38cm breed voor een heerlijke regendouche-ervaring.
  • Een handige wandhouder voor het veilig en gemakkelijk opbergen van de handdouche.

Met deze inbouwdoucheset kun je jouw badkamer transformeren in een oase van comfort en ontspanning. De verschillende onderdelen bieden je de flexibiliteit om de waterstraal aan te passen aan jouw persoonlijke voorkeur.

Met de Hotbath Cobber Regendoucheset IBS27 haal je niet alleen een prachtig vormgegeven product in huis, maar ook een complete set die je badkamerbeleving naar een hoger niveau tilt.