HotBath

Hotbath Cobber Regendoucheset IBS27 - Geborsteld Messing PVD - Staaf handdouche - 38cm Vierkante Hoofddouche - Handdouche met glijstang

Adviesprijs €4.073,00
€3.462,00 incl. BTW
Uw voordeel: €611,00
Artikelcode: IBS27BBP7
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Inbouwdoucheset van Hotbath Cobber - een complete en luxueuze douche-ervaring

Ben je op zoek naar een hoogwaardige inbouwdoucheset die jouw badkamer transformeert tot een oase van rust en ontspanning? Dan is de Hotbath Cobber Regendoucheset IBS27 de perfecte keuze voor jou. Met zijn geborsteld messing PVD-finish en innovatieve design, combineert deze set stijlvolle esthetiek met ultiem comfort.

Alles wat je nodig hebt voor een complete douche-ervaring

Deze inbouwdoucheset wordt geleverd met alle benodigde onderdelen om jouw douche-ervaring naar een hoger niveau te tillen. Het omvat:

  • Staaf handdouche: Met de verstelbare staaf handdouche geniet je van ultieme flexibiliteit. Je kunt eenvoudig de gewenste hoogte en hoek instellen voor een gepersonaliseerde douche-ervaring.
  • 38cm vierkante hoofddouche: Ervaar de luxe van een regendouche met de grote en elegante 38cm vierkante hoofddouche. Laat het zachte water op je neerstrijken en geniet van een verkwikkende douche-ervaring.
  • Handdouche met glijstang: De handdouche met glijstang voegt nog meer flexibiliteit toe aan de set. Hiermee kun je moeiteloos schakelen tussen de hoofddouche en de handdouche, zodat je kunt genieten van verschillende waterstralen en intensiteiten.

Of je nu de staaf handdouche gebruikt tijdens het douchen, de vierkante hoofddouche voor een ontspannende regendouche of de handdouche met glijstang voor meer gemak, met deze inbouwdoucheset heb je alles wat je nodig hebt voor een complete en luxueuze douche-ervaring.

Ontdek zelf de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit met de Hotbath Cobber Regendoucheset IBS27 - jouw ultieme partner in wellness.