HotBath

HotBath Cobber Uitloop 18cm Geborsteld Messing CB094-18BB

Adviesprijs €125,00
€106,00 incl. BTW
Uw voordeel: €19,00
Artikelcode: CB094-18BB
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

HotBath Cobber Uitloop 18cm Geborsteld Messing CB094-18BB

Geef je badkamer een vleugje luxe met de HotBath Cobber Uitloop!

Ben je op zoek naar een kraan die jouw badkamer een luxueuze uitstraling geeft? Dan is de HotBath Cobber Uitloop in geborsteld messing de perfecte keuze. Met zijn charmante ambachtelijke afwerking en natuurlijk veranderende kleur, zal deze kraan een prachtig levendig resultaat opleveren in jouw badkamer.

Geborsteld Messing: Een kraan met een vleugje goud

Met de HotBath Cobber Uitloop in geborsteld messing haal je een kraan 'met een touch of gold' in huis. De geborstelde afwerking wordt met de hand aangebracht, wat zorgt voor een ambachtelijke uitstraling en een uniek karakter. De metaalfinish verandert op natuurlijke wijze van kleur, waardoor elke kraan een prachtig levendig resultaat heeft.

Geborsteld messing heeft niet alleen een luxe uitstraling, maar brengt ook een zekere rust met zich mee. In tegenstelling tot schreeuwerige materialen voegt de geborstelde messing finish een subtiele elegantie toe aan elke ruimte. Of je nu een moderne of klassieke badkamer hebt, deze uitloop maakt het helemaal af.

Onderhoudstips voor jouw geborsteld messing kraan

Om de prachtige natuurlijke patina van jouw geborsteld messing kraan te behouden, raden we aan om een zilver- of koperpoets te gebruiken. Met regelmatig onderhoud blijft jouw kraan in topconditie en behoudt hij zijn luxe uitstraling.

  • Ambachtelijke afwerking: De geborstelde afwerking van de HotBath Cobber Uitloop is met de hand aangebracht, wat zorgt voor een unieke kraan met een ambachtelijke uitstraling.
  • Natuurlijk veranderende kleur: Geborsteld messing heeft een prachtig levendig effect doordat de metaalfinish op natuurlijke wijze van kleur verandert.
  • Luxe uitstraling: Voeg een vleugje luxe toe aan jouw badkamer met de geborsteld messing uitloop, zonder dat het schreeuwerig oogt.
  • Makkelijk onderhoud: Gebruik een zilver- of koperpoets om het natuurlijke patina van de kraan te behouden en hem in topconditie te houden.

Met de HotBath Cobber Uitloop in geborsteld messing haal je niet alleen een kraan van hoge kwaliteit in huis, maar ook een stijlvolle toevoeging aan jouw badkamer. Bestel vandaag nog en geef jouw badkamer de luxe uitstraling die het verdient!