HotBath

HotBath Cobber Wastafelmengkraan 2 gats Geborsteld Messing CB023BB

Adviesprijs €375,00
€319,00 incl. BTW
Uw voordeel: €56,00
Artikelcode: CB023BB
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

HotBath Cobber Wastafelmengkraan 2 gats Geborsteld Messing CB023BB

Geef uw badkamer een vleugje luxe met de HotBath Cobber Wastafelmengkraan

Upgrade uw wastafel met de HotBath Cobber Wastafelmengkraan. Deze kraan is niet alleen functioneel, maar voegt ook een vleugje luxe toe aan uw badkamer. Met zijn prachtige geborsteld messing afwerking brengt deze kraan een gevoel van warmte en stijl in elke ruimte.

Een prachtige geborstelde afwerking met een vleugje goud

Geborsteld messing, ook wel brushed brass genoemd, is een kraan 'met een touch of gold'. De met de hand aangebrachte geborstelde afwerking geeft de kraan een ambachtelijke uitstraling. Het resultaat is een kraan die niet alleen functioneel is, maar ook een echte blikvanger in uw badkamer.

De geborstelde afwerking van messing verandert van kleur op natuurlijke wijze, waardoor uw kraan een prachtig levendig resultaat krijgt. Het geborsteld messing heeft een luxe uitstraling zonder schreeuwerig te zijn. Het voegt een element van rust toe aan uw ruimte en maakt uw badkamer helemaal af.

Onderhoud en verzorging

Om ervoor te zorgen dat uw geborsteld messing kraan zijn prachtige uitstraling behoudt, is het belangrijk om het natuurlijke patina regelmatig te onderhouden en te poetsen. Gebruik een zilver- of koperpoets om het messing oppervlak te poetsen en het natuurlijke patina te behouden.

Met de HotBath Cobber Wastafelmengkraan haalt u niet alleen een functionele kraan in huis, maar ook een stukje luxe en stijl. Bestel nu en geef uw badkamer de upgrade die het verdient!