HotBath

Hotbath Cobber X Regendoucheset IBSX70 - Geborsteld Messing PVD - Staaf handdouche - 30cm Hoofddouche - Wandarm - Handdouche met wandhouder

Adviesprijs €3.223,00
€2.740,00 incl. BTW
Uw voordeel: €483,00
Artikelcode: IBSX70BBP5
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Een complete doucheset voor een luxe douche-ervaring

Wil je elke dag genieten van een luxe douche-ervaring in je eigen badkamer? Kies dan voor de Hotbath Cobber X Inbouw Doucheset met M106 Geborsteld Messing PVD. Deze complete set bevat alle benodigde onderdelen om jouw douche om te toveren tot een oase van comfort en stijl.

De inbouw doucheset bestaat uit een thermostaatkraan met 2 stopkranen, een 30 cm diameter regendouchekop, een staafvormige handdouche, een wandarm en een handige wandhouder. Met deze set ben je voorzien van alle luxe en gemak die je nodig hebt tijdens het douchen.

Alles wat je nodig hebt voor een ontspannende douche

  • Regendouchekop - De 30 cm diameter regendouchekop zorgt voor een heerlijke en gelijkmatige waterstroom, waardoor je kunt genieten van een ontspannende douche-ervaring.
  • Staafvormige handdouche - De handdouche met wandhouder geeft je de vrijheid om zelf te bepalen waar je de waterstraal wilt richten. Perfect voor het afspoelen van shampoo of voor een verfrissende douche.
  • Wandarm - De wandarm zorgt ervoor dat de regendouchekop op de juiste hoogte en afstand van de muur wordt gemonteerd, voor een optimale waterstroom.
  • Thermostaatkraan met stopkranen - Met de thermostaatkraan kun je eenvoudig de gewenste temperatuur instellen en behouden. De twee stopkranen geven je de controle over de waterstroom en zorgen ervoor dat je de douche snel en veilig kunt afsluiten.

Naast de functionaliteit biedt deze doucheset ook een luxe uitstraling. De geborsteld messing PVD-coating geeft de set een elegante en moderne look die perfect past bij elke badkamerstijl. Bovendien zorgt de duurzame coating ervoor dat de doucheset er na jaren intensief gebruik nog steeds als nieuw uitziet.