HotBath

HotBath Fellow Keukenmengkraan met draaibare uitloop en uittrekbare handdouche Geborsteld Nikkel FKM15GN

Adviesprijs €485,00
€412,00 incl. BTW
Uw voordeel: €73,00
Artikelcode: FKM15GN
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

HotBath Fellow Keukenmengkraan met draaibare uitloop en uittrekbare handdouche Geborsteld Nikkel FKM15GN

Een veelzijdige kraan met ambachtelijke uitstraling

De HotBath Fellow Keukenmengkraan met draaibare uitloop en uittrekbare handdouche in de kleur Geborsteld Nikkel (GN) is een echte blikvanger in elke keuken. De geborstelde afwerking geeft deze kraan een subtiele, warme gloed die lijkt op roestvrijstaal. Met de hand aangebracht, straalt deze kraan vakmanschap en ambachtelijkheid uit.

Niet alleen de esthetiek is indrukwekkend, maar ook de functionaliteit. Met zijn draaibare uitloop en uittrekbare handdouche biedt deze keukenmengkraan ultieme flexibiliteit en gemak. Of je nu groenten wilt spoelen, potten wilt vullen of borden wilt afspoelen, deze kraan kan het allemaal.

Een luxueuze toevoeging aan elke keuken

De keuze voor geborsteld nikkel is een keuze voor luxe en elegantie. Deze afwerking past perfect in zowel minimalistische omgevingen als in ruimtes met rijke details. De kraan voegt een vleugje klasse toe aan elke keuken en geeft een gevoel van verfijning.

Met zijn luxueuze uitstraling is deze kraan als een kameleon die zich aanpast aan zijn omgeving. Of je nu een moderne, strakke keuken hebt of een traditionele keuken met veel karakter, deze keukenmengkraan voegt de perfecte finishing touch toe aan jouw interieur.

Functionaliteit ontmoet stijl

Niet alleen is de HotBath Fellow Keukenmengkraan met draaibare uitloop en uittrekbare handdouche een lust voor het oog, hij biedt ook praktische functionaliteit. Met zijn gebruiksvriendelijke hendel is het eenvoudig om de watertemperatuur en -stroom aan te passen naar jouw wensen.

Dankzij de draaibare uitloop krijg je toegang tot alle hoeken van je gootsteen, terwijl de uittrekbare handdouche het schoonmaken van de gootsteen en het afspoelen van groenten een fluitje van een cent maakt.

Kies vandaag nog voor de HotBath Fellow Keukenmengkraan met draaibare uitloop en uittrekbare handdouche in de kleur Geborsteld Nikkel (GN) en geniet van zowel functionaliteit als stijl in jouw keuken!