HotBath

HotBath Fellow Keukenmengkraan met draaibare uitloop en flexibele uitneembare handdouche Geborsteld Messing PVD FKM22BBP

Adviesprijs €969,00
€824,00 incl. BTW
Uw voordeel: €145,00
Artikelcode: FKM22BBP
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Ontdek de tijdloze schoonheid van geborsteld messing

Maak kennis met de HotBath Fellow Keukenmengkraan met draaibare uitloop en flexibele uitneembare handdouche in de opvallende Geborsteld Messing PVD (BBP) finish. Deze kraan biedt niet alleen functionaliteit, maar voegt ook een vleugje stijl en elegantie toe aan elke keuken.

De geborsteld messing PVD finish is perfect voor degenen die houden van een matte uitstraling. Het geborstelde oppervlak creëert een zachte en subtiele glans, waardoor deze kraan een luxueuze uitstraling heeft die in elke keuken past.

Een duurzame keuze voor de lange termijn

Wat deze kraan echt onderscheidt, is de duurzaamheid van de Geborsteld Messing PVD finish. Dankzij de hoogwaardige PVD-coating behoudt de kraan zijn prachtige uiterlijk, zelfs na jarenlang intensief gebruik. Metaalcorrosie, oxidatie en krassen hebben geen vat op dit materiaal. Je kunt erop vertrouwen dat deze kraan er altijd als nieuw uit zal zien, waardoor hij een uitstekende investering is voor de lange termijn.

Een tijdloos design met praktische functionaliteit

De Fellow Keukenmengkraan biedt niet alleen een esthetisch aantrekkelijk ontwerp, maar ook praktische functionaliteit. Met de draaibare uitloop heb je volledige flexibiliteit en bereik in de keuken. De flexibele uitneembare handdouche maakt het eenvoudig om groenten te wassen, potten te vullen of de spoelbak grondig schoon te maken.

Wacht niet langer en upgrade je keuken met de tijdloze schoonheid van de HotBath Fellow Keukenmengkraan met draaibare uitloop en flexibele uitneembare handdouche in de opvallende Geborsteld Messing PVD (BBP) finish. Geniet van de duurzaamheid, het praktische ontwerp en de luxe uitstraling van deze kraan, elke dag weer.