HotBath

HotBath Gal Badrandcombinatie één hendel mengkraan zonder uitloop met 2-weg omstel Geborsteld Gunmetal PVD GL075BGP

Adviesprijs €1.675,00
€1.424,00 incl. BTW
Uw voordeel: €251,00
Artikelcode: GL075BGP
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

HotBath Gal Badrandcombinatie één hendel mengkraan zonder uitloop met 2-weg omstel Geborsteld Gunmetal PVD GL075BGP

Geef je badkamer een stoer uiterlijk met de HotBath Gal Badrandcombinatie één hendel mengkraan zonder uitloop met 2-weg omstel in de kleur Geborsteld Gunmetal PVD (BGP). Deze kraan combineert functionaliteit met een tijdloze en stoere uitstraling, perfect voor degenen die op zoek zijn naar een kraan met personality.

Kies voor een kraan met karakter

Wanneer je kiest voor de Gal Badrandcombinatie één hendel mengkraan zonder uitloop met 2-weg omstel in Geborsteld Gunmetal PVD, geef je jouw badkamer een unieke uitstraling. De finishing touch van geborsteld gunmetal PVD geeft deze kraan een tijdloze en stoere look, waardoor het een echt statement piece is. Het geborstelde effect geeft de kraan een ambachtelijk tintje, wat laat zien dat je kiest voor een hoogwaardig en duurzaam product.

Duurzaamheid en kwaliteit in één

Niet alleen ziet de HotBath Gal Badrandcombinatie mengkraan er geweldig uit, maar het is ook een duurzame en hoogwaardige keuze. Dankzij de PVD-coating is deze kraan uitstekend beschermd tegen krassen en behoudt hij zijn stoere uitstraling, zelfs na jarenlang intensief gebruik. Met deze kraan hoef je je geen zorgen te maken over slijtage of verkleuring. Het is een investering voor de lange termijn.

Met de HotBath Gal Badrandcombinatie één hendel mengkraan zonder uitloop met 2-weg omstel in Geborsteld Gunmetal PVD geef je jouw badkamer een uniek en stoer karakter. Duurzaamheid en kwaliteit zijn gegarandeerd, waardoor je nog jarenlang kunt genieten van deze prachtige kraan. Bestel nu en laat jouw badkamer stralen!