HotBath

HotBath Gal Badrandcombinatie één hendel mengkraan zonder uitloop met 2-weg omstel Chroom GL075CR

Adviesprijs €1.085,00
€922,00 incl. BTW
Uw voordeel: €163,00
Artikelcode: GL075CR
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

HotBath Gal Badrandcombinatie één hendel mengkraan zonder uitloop met 2-weg omstel Chroom GL075CR

Een elegante en verfijnde uitstraling met Chroom (CR)

De HotBath Gal Badrandcombinatie één hendel mengkraan zonder uitloop en 2-weg omstel in de kleur Chroom (CR) voegt een vleugje elegantie en verfijning toe aan elke badkamer. Met zijn sublieme glans en opvallend levendig accent, creëert Chroom (CR) een stijlvolle en moderne sfeer in uw badkamer, keuken of toilet.

Chroom (CR) is een tijdloze kleur die moeiteloos past bij vrijwel elke interieurstijl. Het staat bekend om zijn duurzame karakter, waardoor uw mengkraan er zelfs na verloop van tijd nog prachtig uitziet. Met deze chroomkleurige mengkraan kunt u spannende contrasten creëren en deze eenvoudig combineren met andere materialen in uw badkamer.

Kies voor kwaliteit en functionaliteit

De HotBath Gal Badrandcombinatie één hendel mengkraan zonder uitloop en 2-weg omstel in Chroom (CR) heeft niet alleen een prachtig design, maar biedt ook uitstekende functionaliteit. Met de enkele hendel bedient u moeiteloos de watertemperatuur en -stroom, waardoor u volledige controle heeft over uw badervaring.

Dankzij het 2-weg omstel kunt u eenvoudig schakelen tussen verschillende wateruitlaten, zoals een handdouche en een regendouche. Dit zorgt voor ultiem gemak en maakt uw badkamerervaring nog luxueuzer. Kies voor deze mengkraan en geniet van een combinatie van stijl en functionaliteit in uw badkamer.

Indrukwekkende duurzaamheid en behoud van uiterlijk

Niet alleen zorgt Chroom (CR) voor een prachtige uitstraling, maar het staat ook bekend om zijn duurzaamheid. Deze mengkraan is gemaakt om lang mee te gaan en behoudt zijn bijzondere uiterlijk, zelfs na jarenlang gebruik. U kunt vertrouwen op de kwaliteit en de lange levensduur van de HotBath Gal Badrandcombinatie één hendel mengkraan zonder uitloop en 2-weg omstel in Chroom (CR).

Investeer in een kraan die niet alleen uw badkamer verfraait, maar ook bestand is tegen dagelijks gebruik. Met deze mengkraan haalt u een waardevol element in huis dat jarenlang zijn functie en glans behoudt.