HotBath

Hotbath Gal Bedieningspaneel geschikt voor Geberit UP320 Geborsteld Gunmetal PVD

Adviesprijs €525,00
€446,00 incl. BTW
Uw voordeel: €79,00
Artikelcode: GLA320BGP
Op voorraad
Voor 14:00 besteld, volgende werkdag in huis
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Hotbath Gal Bedieningspaneel geschikt voor Geberit UP320 Geborsteld Gunmetal PVD

Geef je badkamer een stoer uiterlijk

Met het Hotbath Gal Bedieningspaneel geschikt voor Geberit UP320 in geborsteld gunmetal PVD (BGP) geef je jouw badkamer een stoer en tijdloos uiterlijk. Deze kleur onderscheidt zich van andere finishes door zijn krachtige uitstraling en voegt echt persoonlijkheid toe aan je kraan. Bovendien is de PVD-coating van dit bedieningspaneel krasbestendig en duurzaam, waardoor je jarenlang kunt genieten van deze stoere afwerking.

Een ambachtelijk product van hoogwaardige kwaliteit

Het Hotbath Gal Bedieningspaneel is niet zomaar een bedieningspaneel. Het is een ambachtelijk product dat met zorg is vervaardigd. De prachtige geborstelde afwerking laat zien dat dit een kraan is van hoge kwaliteit. De geborstelde gunmetal PVD finish geeft je badkamer een luxe uitstraling en maakt van jouw toilet of bidet een echte eyecatcher. Of je nu een moderne of klassieke badkamerstijl hebt, dit bedieningspaneel past perfect bij elke sfeer.

Bescherming en duurzaamheid

Niet alleen ziet het Hotbath Gal Bedieningspaneel er stoer uit, het biedt ook uitstekende bescherming en duurzaamheid. De PVD-coating zorgt ervoor dat de finish krasbestendig is, zelfs na intensief gebruik. Je kunt dus gerust zijn dat deze kraan zijn stoere uitstraling behoudt, zelfs na jarenlang gebruik. De krachtige bescherming van PVD gecombineerd met het ambachtelijke vakmanschap maakt dit bedieningspaneel een verstandige keuze voor jouw badkamer.

  • Geef je badkamer een stoer uiterlijk met geborsteld gunmetal PVD
  • Ambachtelijk product met prachtige geborstelde afwerking
  • Krasbestendig en duurzaam dankzij de PVD-coating
Transformeer je badkamer met het Hotbath Gal Bedieningspaneel geschikt voor Geberit UP320 in geborsteld gunmetal PVD. Bestel nu en voeg een vleugje stijl en duurzaamheid toe aan je badkamer!