HotBath

Hotbath Gal Regendoucheset IBS40 - Geborsteld Messing PVD - Staaf handdouche - 40cm Hoofddouche - Wandarm - Handdouche met glijstang

Adviesprijs €3.677,00
€3.125,00 incl. BTW
Uw voordeel: €552,00
Artikelcode: IBS40BBP57
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Hotbath Gal Regendoucheset IBS40 - Geborsteld Messing PVD - Staaf handdouche - 40cm Hoofddouche - Wandarm - Handdouche met glijstang

Geborsteld Messing PVD - Voor een tijdloze uitstraling

Wil je de aantrekkingskracht van geborsteld messing niet opgeven? Kies dan voor de Hotbath Gal Regendoucheset met de prachtige finish BBP, oftewel geborsteld messing PVD. Dankzij de speciale coating behoudt de kraan zijn matte uitstraling, zelfs na jarenlang intensief gebruik. Deze duurzame keuze is bestand tegen metaalcorrosie, oxidatie en krassen, waardoor je verzekerd bent van een kraan die lang meegaat zonder aan elegantie in te boeten. Met deze regendoucheset creëer je een tijdloze ambiance in je badkamer, waar je elke dag van kunt genieten.

Inbouwdoucheset - Compleet en functioneel

De Hotbath Gal Regendoucheset IBS40 wordt geleverd als een volledige inbouwdoucheset, inclusief alle essentiële onderdelen die je nodig hebt. Met deze set is jouw douche-ervaring compleet en functioneel.

  • Hoofddouche (40cm): Met de royale afmeting van 40cm geeft de hoofddouche je een luxueuze regendouche-ervaring. Laat het warme water als een zachte zomerse regen over je heen vallen, waardoor stress en spanning verdwijnen.
  • Staaf handdouche: Voor extra flexibiliteit en gemak is de Hotbath Gal Regendoucheset uitgerust met een staaf handdouche. Hiermee kun je eenvoudig je lichaam spoelen of specifieke delen van je lichaam gericht masseren.
  • Wandarm: De wandarm zorgt voor de juiste positionering van de hoofddouche, zodat je altijd onder de perfecte straal staat. Hierdoor wordt douchen een waar genot en kun je de dag opfrissen of ontspannen afsluiten.
  • Handdouche met glijstang: De handdouche met glijstang biedt nog meer flexibiliteit bij het douchen. De glijstang kan naar de gewenste hoogte worden versteld, terwijl de handdouche je de vrijheid geeft om zelf te bepalen waar je het water wilt hebben. Dit zorgt voor een geheel gepersonaliseerde douche-ervaring.

Met de Hotbath Gal Regendoucheset IBS40 ben je verzekerd van een complete en functionele inbouwdoucheset. Elk onderdeel is zorgvuldig ontworpen en vormt samen een harmonieus geheel dat elke douchebeurt naar een hoger niveau tilt. Geniet van het comfort, de flexibiliteit en de tijdloze schoonheid die deze regendoucheset je biedt.