HotBath

Hotbath Gal Regendoucheset IBS40A - Chroom - Staaf handdouche - 40cm Hoofddouche - 15cm Plafondbuis - Handdouche met wandhouder

Adviesprijs €1.413,00
€1.201,00 incl. BTW
Uw voordeel: €212,00
Artikelcode: IBS40ACR25
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Hotbath Gal Regendoucheset IBS40A - Chroom - Staaf handdouche - 40cm Hoofddouche - 15cm Plafondbuis - Handdouche met wandhouder

Een elegante en verfijnde uitstraling met chroom (CR)

De Hotbath Gal Regendoucheset IBS40A in de kleur chroom (CR) geeft jouw badkamer direct een elegante en verfijnde uitstraling. De chroom finish zorgt voor een sublieme glans en voegt een opvallend en levendig accent toe aan jouw badkamer, keuken of toilet. Het chroom laat zich ook nog eens moeiteloos combineren met andere materialen, waardoor je spannende contrasten kunt creëren.

Daarnaast heeft chroom een tijdloos karakter, waardoor het perfect past bij vrijwel elke interieurstijl. De finish staat bekend om zijn duurzaamheid en behoudt ook na verloop van tijd zijn bijzondere uiterlijk. Je kunt dus gegarandeerd lang genieten van dit prachtige design.

Inbouwdoucheset met diverse onderdelen

De Hotbath Gal Regendoucheset IBS40A wordt geleverd als complete inbouwdoucheset. Met deze set haal je alles in huis voor een luxe en ontspannende douche-ervaring. De set bestaat uit verschillende onderdelen, die allemaal zorgvuldig zijn ontworpen en van hoge kwaliteit zijn:

  • Staaf handdouche: De bijgeleverde staaf handdouche zorgt voor een comfortabele grip en maakt het mogelijk om eenvoudig je lichaam te spoelen.
  • 40cm Hoofddouche: De 40cm brede hoofddouche zorgt voor een gelijkmatige verdeling van het water en zorgt voor een heerlijke regendouche-ervaring.
  • 15cm Plafondbuis: De 15cm lange plafondbuis zorgt voor een stabiele bevestiging van de hoofddouche aan het plafond, waardoor je altijd optimaal kunt genieten van de douche-ervaring.
  • Handdouche met wandhouder: De handdouche is voorzien van een praktische wandhouder, waardoor je de handdouche altijd binnen handbereik hebt.

Met deze complete inbouwdoucheset ervaar je ultiem comfort en een luxe uitstraling in je badkamer. Creëer je eigen ontspanningsruimte en geniet elke dag van een heerlijke douche-ervaring met de Hotbath Gal Regendoucheset IBS40A.