HotBath

Hotbath Gal Regendoucheset IBS40A - Chroom - Staaf handdouche - 40cm Hoofddouche - 15cm Plafondbuis - Handdouche met glijstang

Adviesprijs €1.643,00
€1.397,00 incl. BTW
Uw voordeel: €246,00
Artikelcode: IBS40ACR257
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Hotbath Gal Regendoucheset IBS40A - Chroom

Op zoek naar de perfecte regendoucheset die jouw badkamer een stijlvolle upgrade geeft? Dan is de Hotbath Gal Regendoucheset IBS40A in de kleur Chroom precies wat je nodig hebt. Deze elegante set zorgt niet alleen voor een luxueuze uitstraling, maar biedt ook ultiem comfort tijdens het douchen. Laat je verwennen door de zachte regenstraal van de 40cm hoofddouche en geniet van een heerlijke spa-ervaring in je eigen badkamer.

Staaf handdouche - Veelzijdig en praktisch

Naast de hoofddouche is deze regendoucheset voorzien van een handige staaf handdouche. Met een lengte van 40cm is deze handdouche perfect om jouw gehele lichaam comfortabel te kunnen bereiken. De staaf handdouche is eenvoudig verstelbaar en biedt verschillende straalsoorten, zodat je altijd de ideale douche-ervaring kunt creëren. Of je nu wilt ontspannen onder een zachte straal of juist wat meer kracht nodig hebt om de dagelijkse stress weg te spoelen, de staaf handdouche biedt het allemaal.

15cm Plafondbuis - Strak en naadloos

De Hotbath Gal Regendoucheset IBS40A is voorzien van een 15cm plafondbuis, ook wel douchearm genoemd. Deze douchearm is niet alleen functioneel, maar voegt ook een stijlvol element toe aan je badkamer. Met een strak en naadloos ontwerp zorgt de plafondbuis ervoor dat de hoofddouche op de perfecte hoogte boven je hoofd hangt, zodat je optimaal kunt genieten van de regenachtige waterstralen. Dankzij de duurzame chroomafwerking behoudt de plafondbuis zijn prachtige glans, zelfs na intensief gebruik.

Handdouche met glijstang - Flexibel en praktisch

Deze regendoucheset wordt compleet geleverd met een handdouche, die eenvoudig aan de glijstang bevestigd kan worden. De glijstang is verstelbaar, waardoor je de handdouche op de ideale hoogte kunt plaatsen. Of je nu je haar wilt uitspoelen of even snel wilt afspoelen, de handdouche met glijstang biedt je de flexibiliteit en het gemak dat je nodig hebt. Het gebruiksvriendelijke ontwerp zorgt ervoor dat zowel jong als oud moeiteloos van deze regendoucheset kan genieten.

Upgrade je badkamer met de Hotbath Gal Regendoucheset IBS40A - Chroom en geniet elke dag van een luxe spa-ervaring in je eigen huis. De tijdloze chroomafwerking en de veelzijdige functies maken deze set een waardevolle toevoeging aan elke interieurstijl. Laat jezelf verwennen door de zachte regenstralen en ervaar het ultieme doucheplezier.