HotBath

Hotbath Gal Regendoucheset IBS40A - Geborsteld Messing PVD - Staaf handdouche - 22cm Hoofddouche - Wandarm - Handdouche met glijstang

Adviesprijs €2.837,00
€2.411,00 incl. BTW
Uw voordeel: €426,00
Artikelcode: IBS40ABBP7
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Hotbath Gal Regendoucheset IBS40A - Geborsteld Messing PVD - Staaf handdouche - 22cm Hoofddouche - Wandarm - Handdouche met glijstang

Ben je als een blok gevallen voor de matte uitstraling van geborsteld messing? Je hoeft er geen afscheid van te nemen als je kiest voor de finish BBP, ofwel geborsteld messing PVD. Dankzij de coating ziet een kraan in deze finish er na jaren intensief gebruik nog steeds als nieuw uit. Het is een duurzame keuze en een materiaal waar metaalcorrosie, oxidatie en krassen geen vat op hebben. Kortom, een finish die de tand des tijds als geen ander doorstaat en zijn schoonheid behoudt.

Inbouwdoucheset - Complete set voor de perfecte douchesensatie

Geef je badkamer een make-over met de Hotbath Gal Regendoucheset IBS40A. Deze inbouwdoucheset wordt geleverd met alles wat je nodig hebt voor een luxueuze en ontspannende douchesensatie.

  • Hoofddouche (22cm): Geniet van een comfortabele en brede waterstraal dankzij de ruime diameter van 22cm. De regendouche zorgt voor een ontspannende ervaring onder de douche, elke keer weer.
  • Staaf handdouche: Met de staaf handdouche heb je volledige flexibiliteit tijdens het douchen. Je kunt gemakkelijk bepalen waar de waterstraal naartoe gaat, zodat je elke keer weer kunt genieten van een persoonlijke en gerichte waterstroom.
  • Wandarm: De bijgeleverde wandarm zorgt voor een stevige en stabiele bevestiging van de hoofddouche aan de muur. Hierdoor kun je comfortabel douchen zonder je druk te maken over bewegende of wiebelende douchekoppen.
  • Handdouche met glijstang: De handdouche wordt geleverd met een glijstang, waardoor je de hoogte van de handdouche naar wens kunt aanpassen. Hierdoor kun je gemakkelijk de juiste positie vinden voor een aangename en gepersonaliseerde douche-ervaring.

Met de Hotbath Gal Regendoucheset IBS40A haal je een complete inbouwdoucheset in huis die comfort, functionaliteit en stijl combineert. Geniet van het gemak en de luxe van deze doucheset en transformeer je dagelijkse douchebeurt in een moment van pure ontspanning.