HotBath

HotBath Gal Thermostatische Douchemengkraan met 1/2" onderaansluiting Chroom GL008CR

Adviesprijs €325,00
€276,00 incl. BTW
Uw voordeel: €49,00
Artikelcode: GL008CR
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

HotBath Gal Thermostatische Douchemengkraan met 1/2" onderaansluiting Chroom GL008CR

De HotBath Gal Thermostatische Douchemengkraan met 1/2" onderaansluiting Chroom GL008CR brengt elegantie en stijl naar jouw badkamer. Met de opvallende chroomafwerking geeft deze kraan een sublieme glans die een levendig accent toevoegt aan elke ruimte in huis. Of het nu in de keuken, badkamer of toilet is, deze kraan voegt klasse toe aan elke omgeving.

Een tijdloze toevoeging aan elke interieurstijl

De chroomkleurige afwerking van deze kraan is tijdloos en past moeiteloos in elke interieurstijl. Of je nu een moderne, klassieke, industriële of landelijke inrichting hebt, deze kraan voelt zich overal thuis. Het zorgt voor een elegante en verfijnde uitstraling die je badkamer transformeert tot een oase van luxe.

Onverwoestbare kwaliteit

Deze kraan is niet alleen mooi, maar ook duurzaam. De chroomafwerking staat bekend om zijn weerstand tegen vlekken en beschadigingen. Het behoudt zijn prachtige uiterlijk, zelfs na langdurig gebruik. Dankzij de hoogwaardige materialen en vakmanschap kun je vertrouwen op de betrouwbaarheid en langdurige prestaties van deze kraan.

  • Hoogwaardige chroomafwerking voor een sublieme glans
  • Past perfect bij elke interieurstijl
  • Bestand tegen vlekken en beschadigingen
  • Duurzame materialen en vakmanschap voor betrouwbare prestaties

Laat de HotBath Gal Thermostatische Douchemengkraan met 1/2" onderaansluiting Chroom GL008CR jouw badkamer naar een hoger niveau tillen. Voeg een vleugje elegantie toe aan je dagelijkse routine en geniet van de tijdloze schoonheid en functionaliteit van deze kraan.

Opmerking: Deze kraan wordt geleverd met 1/2" onderaansluiting en is geschikt voor vrijwel elke standaard doucheslang.