HotBath

HotBath Gal WC-borstelgarnituur Vrijstaand Geborsteld Gunmetal PVD CBA12BGP

Adviesprijs €345,00
€293,00 incl. BTW
Uw voordeel: €52,00
Artikelcode: CBA12BGP
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

HotBath Gal WC-borstelgarnituur Vrijstaand Geborsteld Gunmetal PVD CBA12BGP

Geef je badkamer een stoer uiterlijk

Als je op zoek bent naar een wc-borstelgarnituur dat je badkamer een stoer uiterlijk geeft, dan is de HotBath Gal WC-borstelgarnituur Vrijstaand in de kleur Geborsteld Gunmetal PVD (BGP) de perfecte keuze. Met zijn tijdloze en stoere uitstraling onderscheidt deze wc-borstelgarnituur zich van andere soortgelijke producten.

Tijdloze en stoere uitstraling

De geborsteld gunmetal PVD finish geeft deze wc-borstelgarnituur een unieke uitstraling. Het is een kleurkeuze met 'personality' die je badkamer een krachtige en karaktervolle touch geeft. Daarnaast is de PVD-coating van de kraan van uitstekende kwaliteit en zorgt voor een hoge mate van krasbestendigheid. Zelfs na jaren intensief gebruik blijft deze wc-borstelgarnituur er stoer en als nieuw uitzien.

Een ambachtelijk product

De geborstelde afwerking van dit wc-borstelgarnituur laat zien dat het om een echt ambachtelijk product gaat. De zorgvuldige afwerking en de prachtige details maken deze wc-borstelgarnituur tot een eyecatcher in jouw badkamer. Als je een stijlvol en duurzaam artikel wilt, dan is de HotBath Gal WC-borstelgarnituur Vrijstaand Geborsteld Gunmetal PVD CBA12BGP de beste keuze voor jou.