HotBath

HotBath Gal Zeepdispenser Vrijstaand Geborsteld Gunmetal PVD CBA10BGP

Adviesprijs €354,00
€295,00 incl. BTW
Uw voordeel: €59,00
Artikelcode: CBA10BGP
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

HotBath Gal Zeepdispenser Vrijstaand Geborsteld Gunmetal PVD CBA10BGP

Stoer en tijdloos design

Geef je badkamer een stoer uiterlijk met de HotBath Gal Zeepdispenser in geborsteld gunmetal PVD. Deze kleur onderscheidt zich van andere finishes door zijn tijdloze en stoere uitstraling. Met deze zeepdispenser kies je voor een product met 'personality' dat je badkamer een unieke uitstraling geeft.

  • De PVD-coating zorgt ervoor dat de zeepdispenser uitstekend bestand is tegen krassen, waardoor hij er na jaren intensief gebruik nog als nieuw uitziet.
  • De geborstelde afwerking geeft de zeepdispenser een ambachtelijke uitstraling, waardoor je kunt zien dat het om een kwaliteitsproduct gaat.

Met de HotBath Gal Zeepdispenser voeg je niet alleen functionaliteit toe aan je badkamer, maar ook een stukje hoogwaardig design. De stoere gunmetal kleur en de duurzame eigenschappen maken deze zeepdispenser een slimme keuze voor iedereen die op zoek is naar kwaliteit en stijl.

Eenvoudig in gebruik

Naast het indrukwekkende ontwerp is de HotBath Gal Zeepdispenser ook nog eens ontzettend gebruiksvriendelijk. Dankzij het vrijstaande ontwerp kun je deze zeepdispenser overal in je badkamer plaatsen, precies waar het handig is.

De zeepdispenser is eenvoudig bij te vullen, zodat je nooit zonder zeep komt te zitten. Met slechts een paar eenvoudige stappen heb je de zeepdispenser weer klaar voor gebruik. Zo kun je altijd genieten van schone handen zonder gedoe.

Maak een statement in je badkamer

Met de HotBath Gal Zeepdispenser in geborsteld gunmetal PVD maak je een statement in je badkamer. Deze stoere afwerking trekt de aandacht en laat zien dat je oog hebt voor stijl en kwaliteit.

Daarnaast zorgt de duurzame PVD-coating ervoor dat deze zeepdispenser lang mooi blijft, zelfs na jaren van intensief gebruik. Zo kun je blijven genieten van deze prachtige toevoeging aan je badkamer.

Maak je badkamer compleet met de HotBath Gal Zeepdispenser - een combinatie van functionaliteit, kwaliteit en stoer design. Bestel nu en geef je badkamer de finishing touch die het verdient.