HotBath

Hotbath Handdouche met wandsteun + uitlaat en doucheslang 150cm Geborsteld Koper PVD AC440BCP

Adviesprijs €400,00
€340,00 incl. BTW
Uw voordeel: €60,00
Artikelcode: AC440BCP
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

HotBath Ace Handdouche: Ultieme Luxe in Geborsteld Koper

Luxe en Stijlvol Design

Met de HotBath Ace Handdouche voeg je direct een vleugje luxe toe aan jouw badkamer. Deze handdouche, uitgevoerd in prachtig Geborsteld Koper PVD, straalt klasse en elegantie uit. Het design is niet alleen stijlvol, maar ook erg praktisch. De handdouche wordt geleverd met een wandsteun, uitlaat en een doucheslang van maar liefst 150cm, zodat je geniet van ultiem comfort en bewegingsvrijheid tijdens het douchen.

Langdurige Kwaliteit en Zekerheid

Met een garantie van maar liefst 10 jaar biedt de HotBath Ace Handdouche duurzame kwaliteit en zekerheid. Deze handdouche is niet alleen een lust voor het oog, maar ook een investering in langdurig doucheplezier. Het hoogwaardige materiaal en de excellente afwerking zorgen ervoor dat deze handdouche jarenlang meegaat, zonder aan kwaliteit in te leveren.

Ultiem Doucheplezier

Ervaar een nieuwe dimensie van comfort met de HotBath Ace Handdouche. Met een maximaal aantal liter per minuut van 9, geniet je van een heerlijke douche-ervaring. Deze handdouche is niet alleen een lust voor het oog, maar biedt ook optimale functionaliteit. Creëer jouw eigen spa-ervaring in de badkamer en transformeer je dagelijkse douchebeurt tot een verwenmoment.