HotBath

HotBath Pal Fontein sifon rond Geborsteld Gunmetal PVD P034BGP

Adviesprijs €438,00
€365,00 incl. BTW
Uw voordeel: €73,00
Artikelcode: P034BGP
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Stoer en tijdloos design

Geef je badkamer een opvallende upgrade met het HotBath Pal Fontein sifon in geborsteld gunmetal PVD (P034BGP). Deze kleur, een combinatie van geborsteld gunmetal en een duurzame PVD-coating, geeft de kraan een stoere en tijdloze uitstraling. Met zijn unieke finish zal deze sifon zeker de aandacht trekken en een echte eyecatcher zijn in je badkamer.

Een kraan met karakter

De geborsteld gunmetal PVD afwerking van deze sifon zorgt niet alleen voor een stoere look, maar biedt ook uitstekende krasbestendigheid en duurzaamheid. Zelfs na intensief gebruik zal de kleur en afwerking van deze sifon er nog steeds als nieuw uitzien. Dit komt door de PVD-coating, die een krachtige bescherming biedt tegen slijtage en verkleuring.

Naast zijn robuuste karakter heeft het HotBath Pal Fontein sifon in geborsteld gunmetal PVD ook een ambachtelijke uitstraling. De prachtige geborstelde afwerking laat zien dat dit product met zorg en vakmanschap is gemaakt. Met dit sifon maak je dan ook een statement in je badkamer, terwijl je ook kunt genieten van hoogwaardige kwaliteit en duurzaamheid.

Gemakkelijke installatie en onderhoud

De HotBath Pal Fontein sifon in geborsteld gunmetal PVD is niet alleen stijlvol, maar ook eenvoudig te installeren en te onderhouden. Met de bijgeleverde montagehandleiding is het plaatsen van deze sifon een fluitje van een cent. Daarnaast is het schoonmaken van de sifon ook geen gedoe, dankzij de gladde afwerking en het hoogwaardige materiaal.

Met het HotBath Pal Fontein sifon in geborsteld gunmetal PVD haal je niet alleen een hoogwaardig en duurzaam product in huis, maar ook een blikvanger voor je badkamer. Creëer een stoere en tijdloze uitstraling met deze sifon en geniet van de uitstekende kwaliteit en het ambachtelijke vakmanschap.