HotBath

Hotbath Wastafelmengkraan 2-gats Hoog model met draaibare uitloop, zonder waste Gepolijst Zwart PVD AC023HPBP

Adviesprijs €570,00
€485,00 incl. BTW
Uw voordeel: €85,00
Artikelcode: AC023HPBP
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Geniet van Luxe in Stijl met Warmwater Mengkraan van HotBath Ace Serie

Met de HotBath Ace wastafelmengkraan ervaar je pure elegantie en functionaliteit in je badkamer. Laat je verleiden door de chique look van deze hoogwaardige 2-gats kraan in gepolijst zwart PVD, een perfecte combinatie van stijl en duurzaamheid.

Hoog model voor ultiem Comfort

  • De draaibare uitloop van deze wastafelmengkraan geeft je de vrijheid om comfortabel je handen te wassen of tanden te poetsen zonder belemmering. Geniet van het gemak van een verfijnd ontwerp en functionaliteit in één.
  • Met een garantie van 10 jaar ben je verzekerd van langdurig plezier en topkwaliteit in je badkamer. Laat de zorgen achterwege en geniet van de luxe die de HotBath Ace je biedt.

Pure Prestatie en Betrouwbaarheid

Deze wastafelmengkraan is niet alleen een lust voor het oog, maar biedt ook essentiële functies zoals Cold Start voor een energiezuinig gebruik en Belgaqua certificering voor gegarandeerde kwaliteit. Met een maximaal waterverbruik van slechts 5,7 liter per minuut bespaar je kosten en draag je bij aan een duurzame levensstijl. Kies voor stijl, comfort en kwaliteit met de HotBath Ace.