HotBath

Hotbath Get together Regendoucheset IBS24 - Chroom - 3 Standen Handdouche - 20cm Hoofddouche - Wandarm 35cm - Handdouche met wandhouder

Adviesprijs €1.479,00
€1.257,00 incl. BTW
Uw voordeel: €222,00
Artikelcode: IBS24CR1
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Hotbath Get together Regendoucheset IBS24 - Chroom

Een elegante kraan met uitstekende kwaliteit

HotBath is een Nederlandse producent van kwalitatief hoogwaardig sanitair. Het merk streeft ernaar om een programma te ontwikkelen dat voldoet aan de vraag van de markt en produceert het sanitair extern in Italië, waar 's werelds beste specialisten te vinden zijn. De producenten die deel uitmaken van het HotBath netwerk behoren tot de allerbeste, gerenommeerde en reeds lang gevestigde fabrikanten op het gebied van fijnmetaalbewerking, verchromen, thermostaattechnologie, assemblage, testen en ontwikkelen van douchesystemen.

HotBath heeft unieke systemen ontwikkeld die ervoor zorgen dat de producten duurzamer, energiebesparender en voordeliger zijn in dagelijks gebruik. Met een garantietermijn van 5 jaar (2 jaar voor elektronische onderdelen) ben je verzekerd van topkwaliteit en betrouwbaarheid.

Luxe in chroom

De Hotbath Get together Regendoucheset is uitgevoerd in chroom, wat zorgt voor een elegante, verfijnde uitstraling in je badkamer. De sublieme glans geeft een opvallend en levendig accent, terwijl de tijdloze kleur perfect past bij vrijwel elke interieurstijl. Chroom laat zich goed combineren met andere materialen, waardoor het voor spannende contrasten kan zorgen.

De finish van deze regendoucheset staat bekend om zijn onverwoestbare karakter en behoudt zijn bijzondere uiterlijk ook na verloop van tijd. Met zijn duurzaamheid en tijdloze design is deze doucheset een waardevolle aanvulling in je badkamer.

Ingebouwd douchecomfort

  • Een 20cm hoofddouche zorgt voor een ontspannende en gelijkmatige waterverdeling.
  • Met de 3 standen handdouche kun je het watertype aanpassen aan je persoonlijke voorkeur.
  • De wandarm van 35cm biedt de perfecte bevestiging voor zowel de hoofddouche als de handdouche.
  • De handdouche bevat een handige wandhouder voor een opgeruimde en stijlvolle look.

Met deze inbouwdoucheset geniet je van ultiem douchecomfort. De verschillende onderdelen zijn zorgvuldig ontworpen en passen perfect samen, waardoor je een luxe en ontspannende douchesensatie ervaart. Creëer je eigen wellnessruimte met de Hotbath Get together Regendoucheset.