HotBath

Hotbath Get together Regendoucheset IBS1A - Geborsteld nikkel - Staaf handdouche - 25cm Hoofddouche - Plafondbuis 30cm - Handdouche met wandhouder

Adviesprijs €1.610,00
€1.369,00 incl. BTW
Uw voordeel: €241,00
Artikelcode: IBS1AGN34
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Hotbath Get together Regendoucheset IBS1A - Geborsteld nikkel - Staaf handdouche - 25cm Hoofddouche - Plafondbuis 30cm - Handdouche met wandhouder

Over Hotbath

HotBath is een Nederlandse producent van hoogwaardig sanitair. Het bedrijf heeft als doel om een programma te ontwikkelen dat specifiek aansluit op de behoeften van de markt. Om de beste kwaliteit te garanderen, wordt de productie van HotBath in Italië uitgevoerd. Hier zijn de beste specialisten ter wereld te vinden.

De producenten die deel uitmaken van het HotBath netwerk behoren tot de beste en meest gerenommeerde fabrikanten op het gebied van fijnmetaalbewerking, verchromen, thermostaattechnologie, assemblage en het ontwikkelen van douchesystemen.

HotBath heeft unieke systemen ontwikkeld die ervoor zorgen dat de producten duurzamer, energiebesparender en kostenefficiënter zijn in het dagelijks gebruik. Alle HotBath producten hebben een garantietermijn van 5 jaar, met uitzondering van elektronische onderdelen waarvoor een garantietermijn van 2 jaar geldt. De producten zijn uitsluitend verkrijgbaar bij geselecteerde sanitair speciaalzaken in Nederland en België.

Geborsteld Nikkel (GN)

Geborsteld nikkel is een kleur die lijkt op roestvrijstaal en een subtiele, warme gloed heeft. De geborstelde afwerking wordt met de hand aangebracht, waardoor de kraan een ambachtelijke uitstraling krijgt. Deze finish past zowel in een minimalistische omgeving als in een ruimte met rijke details.

Geborsteld nikkel is een veelzijdige keuze met een luxueuze uitstraling. Het past zich als een kameleon aan aan elke omgeving en geeft een vleugje elegantie aan iedere badkamer.

Inbouwdoucheset met alle benodigde onderdelen

Deze Hotbath Get together Regendoucheset IBS1A wordt geleverd als een complete inbouwdoucheset. De set bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Een staaf handdouche
  • Een hoofddouche van 25cm
  • Een plafondbuis van 30cm
  • Een handdouche met wandhouder

Met deze set creëer je een luxueuze en ontspannende doucheruimte. De staaf handdouche zorgt voor een gerichte waterstraal, terwijl de hoofddouche van 25cm een heerlijke regendouche-ervaring biedt. De plafondbuis van 30cm zorgt voor een stabiele bevestiging van de douche en de handdouche met wandhouder biedt extra gemak.

Kies voor de Hotbath Get together Regendoucheset IBS1A in Geborsteld Nikkel en geniet van een stijlvolle en comfortabele douche-ervaring.