HotBath

Hotbath Get together Regendoucheset IBS1A - Geborsteld nikkel - Staaf handdouche - 25cm Hoofddouche - Plafondbuis 30cm - Handdouche met glijstang

Adviesprijs €1.805,00
€1.534,00 incl. BTW
Uw voordeel: €271,00
Artikelcode: IBS1AGN347
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Hotbath Get together Regendoucheset IBS1A - Geborsteld nikkel - Staaf handdouche - 25cm Hoofddouche - Plafondbuis 30cm - Handdouche met glijstang

Een kwalitatief hoogwaardige doucheset voor ultiem comfort en stijl

De Hotbath Get together Regendoucheset is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een hoogwaardige doucheset met een luxe uitstraling. Deze set is voorzien van een geborsteld nikkel afwerking, wat zorgt voor een subtiele, warme gloed en een ambachtelijke uitstraling.

Hotbath is een gerenommeerde Nederlandse producent van kwalitatief hoogwaardig sanitair, en de Get together Regendoucheset is geen uitzondering. Elk onderdeel van deze set is met zorg ontworpen en geproduceerd om aan de hoogste kwaliteitsnormen te voldoen. Met deze doucheset breng je luxe en comfort naar je badkamer.

  • Geborsteld nikkel afwerking: Met zijn luxueuze uitstraling past deze set zich moeiteloos aan elke badkamerstijl aan. Of je nu een moderne, minimalistische inrichting hebt of juist een traditionele, klassieke ruimte, de geborsteld nikkel afwerking geeft een vleugje klasse aan je badkamer.
  • 25cm hoofddouche: Geniet van een verfrissende regendouche-ervaring met de 25cm hoofddouche. Het zorgt voor een gelijkmatige waterverdeling en een ontspannende douche-ervaring.
  • Staaf handdouche: De staaf handdouche biedt extra flexibiliteit en maakt het eenvoudig om specifieke delen van je lichaam te reinigen. Het is perfect voor het uitspoelen van shampoo of het spoelen van je badkuip na gebruik.
  • Plafondbuis 30cm: Met de plafondbuis van 30cm kun je de hoogte van de hoofddouche aanpassen aan jouw voorkeur. Zo kun je de ideale douchepositie creëren voor een comfortabele douche-ervaring.
  • Handdouche met glijstang: De handdouche met glijstang biedt ultiem gemak en maakt het mogelijk om de hoogte van de handdouche naar wens aan te passen. Hierdoor kun je de handdouche eenvoudig gebruiken, ongeacht je lengte.

Luxe en duurzaamheid gegarandeerd

HotBath staat bekend om zijn duurzame en energiebesparende producten, en de Get together Regendoucheset is daarop geen uitzondering. Met een garantietermijn van 5 jaar, volgens de garantievoorwaarden van HotBath, ben je verzekerd van een product dat lang meegaat.

Alle HotBath producten worden met zorg geproduceerd in Italië, waar 's werelds beste specialisten op het gebied van fijnmetaalbewerking, verchromen, thermostaattechnologie, assemblage, testen en ontwikkelen van douchesystemen te vinden zijn. De producenten die deel uitmaken van het HotBath netwerk behoren tot de allerbeste en meest gerenommeerde fabrikanten in de industrie.

Met de Hotbath Get together Regendoucheset haal je niet alleen een stijlvol en functioneel product in huis, maar ook een product dat is ontworpen met oog voor duurzaamheid en kwaliteit.