HotBath

Hotbath Get together Regendoucheset IBS1A - Geborsteld nikkel - Staaf handdouche - 30cm Hoofddouche - Plafondbuis 30cm - Handdouche met wandhouder

Adviesprijs €1.760,00
€1.496,00 incl. BTW
Uw voordeel: €264,00
Artikelcode: IBS1AGN35
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Hotbath Get together Regendoucheset IBS1A - Geborsteld nikkel - Staaf handdouche - 30cm Hoofddouche - Plafondbuis 30cm - Handdouche met wandhouder

Een Luxueuze Regendoucheset voor de Ultieme Douche-Ervaring

Maak je badkamer compleet met de Hotbath Get together Regendoucheset. Deze hoogwaardige, geborsteld nikkel doucheset combineert functionaliteit met stijl, waardoor je elke dag kunt genieten van een ontspannende en verfrissende douche-ervaring.

Deze inbouwdoucheset wordt geleverd met alle benodigde onderdelen voor een complete installatie. Zo bevat het pakket een staaf handdouche, een 30 cm hoofddouche en een plafondbuis van 30 cm. Daarnaast is er een handdouche met wandhouder inbegrepen, zodat je kunt kiezen uit verschillende douche-opties.

  • Staaf handdouche: De staaf handdouche zorgt voor een gerichte waterstraal, waardoor je gemakkelijk kunt spoelen en schoonmaken.
  • 30cm Hoofddouche: De grote hoofddouche met een diameter van 30 cm zorgt voor een luxueuze regenval-ervaring, waarbij je hele lichaam wordt verwend door het warme water.
  • Plafondbuis 30cm: Met de plafondbuis van 30 cm kun je de hoogte van de hoofddouche aanpassen voor de perfecte douchepositie.
  • Handdouche met wandhouder: De handdouche met wandhouder biedt de flexibiliteit om te kiezen tussen een regendouche-ervaring en een gerichte waterstraal, voor optimaal comfort en gemak.

Geborsteld Nikkel - Een Tijdloze en Veelzijdige Afwerking

De Hotbath Get together Regendoucheset is uitgevoerd in de kleur Geborsteld Nikkel (GN). Geborsteld nikkel heeft een subtiele, warme gloed die lijkt op roestvrij staal. De ambachtelijke afwerking geeft de kraan een unieke uitstraling die zowel past bij minimalistische interieurs als bij ruimtes met rijke details.

Met geborsteld nikkel kies je voor een veelzijdige kraan met een luxueuze uitstraling. Deze afwerking past zich als een kameleon aan aan zijn omgeving, waardoor het een uitstekende keuze is voor elke badkamerstijl.

Haal de ultieme douche-ervaring in huis met de Hotbath Get together Regendoucheset. Bestel vandaag nog en geniet van de luxe en functionaliteit die deze doucheset te bieden heeft!