INK

INK Aspekt wastafel - 100cm - 1 wasbak - Rechts - 1 kraangat - Mat wit

€771,12 incl. BTW
Artikelcode: 0207229
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

INK Aspekt wastafel - 100x45x1.5cm - 1 wasbak rechts - 1 kraangat - porselein Mat wit

De INK Aspekt wastafel is een prachtige en functionele toevoeging aan uw badkamer. Deze wastafel heeft een afmeting van 100x45x1.5cm en is voorzien van één wasbak rechts en één kraangat. De wastafel is gemaakt van hoogwaardig porselein en heeft een mat witte afwerking die zorgt voor een moderne uitstraling.

Enkele wastafel rechts en kraangat links

De INK Aspekt wastafel is ontworpen met oog voor detail en functionaliteit. De wastafel is voorzien van één enkele wasbak aan de rechterkant en heeft voldoende ruimte om uw handen te wassen of uw tanden te poetsen. Het kraangat is aan de linkerkant geplaatst en biedt voldoende ruimte voor verschillende soorten kranen.

Hoogwaardig porselein en mat witte afwerking

De INK Aspekt wastafel is gemaakt van hoogwaardig porselein en heeft een mat witte afwerking die zorgt voor een moderne uitstraling. Het porselein is duurzaam en gemakkelijk schoon te maken. Deze wastafel is een perfecte keuze voor elke badkamer die een modern en strak design nastreeft.

Perfecte afmetingen

Met een afmeting van 100x45x1.5cm is deze wastafel perfect geschikt voor elke badkamer. De wastafel biedt voldoende ruimte om uw handen te wassen of uw tanden te poetsen, terwijl de slanke vormgeving ervoor zorgt dat de wastafel niet te veel ruimte inneemt in uw badkamer.

Eenvoudig te installeren

Deze wastafel is eenvoudig te installeren en kan gemakkelijk aan de muur worden bevestigd. De wastafel wordt geleverd met bevestigingsmaterialen en een duidelijke handleiding, zodat u de wastafel snel en gemakkelijk kunt installeren.

Kortom, de INK Aspekt wastafel is een hoogwaardige en functionele wastafel met een modern ontwerp en een mat witte afwerking. Deze wastafel is perfect geschikt voor elke badkamer en biedt voldoende ruimte om uw handen te wassen of uw tanden te poetsen.