INK

INK Aspekt wastafel - 120cm - 1 wasbak - Rechts - 0 kraangaten - Mat wit

€1.026,27 incl. BTW
Artikelcode: 0207238
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

Wastafel van porselein zonder kraangat aan de rechterkant

Deze wastafel van porselein is een elegante en praktische keuze voor elke badkamer. Met een glad oppervlak en strakke lijnen heeft de wastafel een moderne uitstraling die bij elk interieur past.

De wastafel is ontworpen zonder kraangat aan de rechterkant, waardoor het een minimalistische uitstraling heeft en de ruimte rondom de wastafel optimaal benut kan worden. Hierdoor is deze wastafel bij uitstek geschikt voor gebruik in kleinere badkamers waar elke centimeter telt.

De wastafel is gemaakt van hoogwaardig porselein, wat een duurzaam en krasbestendig oppervlak biedt. Dit maakt de wastafel gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden, waardoor het zijn elegante uitstraling behoudt.

De wastafel wordt geleverd zonder kraan, waardoor je zelf de kraan naar keuze kunt installeren. Dit biedt de mogelijkheid om de wastafel te personaliseren en aan te passen aan jouw specifieke behoeften en stijl.

Met zijn strakke ontwerp, duurzame materiaal en veelzijdigheid is deze wastafel van porselein zonder kraangat aan de rechterkant een slimme keuze voor iedereen die op zoek is naar een praktische en stijlvolle oplossing voor de badkamer.