INK

INK Contra/Enter Fonteinonderkast - 40x22x40cm - greeploos - 1 deur - links en rechtsdraaiend - MFC Koper eiken

€372,60 incl. BTW
Artikelcode: 1222214
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

INK Contra/Enter Fontein onderkast

De INK Contra/Enter Fontein onderkast is een praktische en stijlvolle toevoeging aan je badkamer. Deze onderkast heeft een push-to-open deur en is greeploos, waardoor het een strakke en moderne uitstraling heeft. De kast is gemaakt van hoogwaardig materiaal en is afgewerkt met een koper eiken dekor. Hierdoor past het perfect in ieder interieur.

Deze onderkast heeft een universeel draaiende deur, wat betekent dat het aan de linkerkant of rechterkant kan worden gemonteerd. Dit maakt het gemakkelijk om het aan te passen aan jouw specifieke badkamerindeling. Bovendien is het inkortbaar, zodat het perfect past bij je fontein.

De afmetingen van de kast zijn 40x22x40cm, waardoor het een compacte oplossing is voor je fontein. Het is ontworpen om te worden gebruikt in combinatie met een INK Contra/Enter Fontein. Met deze combinatie creëer je een complete en stijlvolle oplossing voor je badkamer.

Bestel nu de INK Contra/Enter Fontein onderkast en geniet van een praktische, stijlvolle en betaalbare oplossing voor je fontein.