INK

INK Contra Fontein - 40x22x10cm - wasbak links - 1 kraangat - Polystone Quartz zwart

€268,92 incl. BTW
Artikelcode: 3403072
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

INK Contra Fontein - 40x22x10cm - wasbak links - 1 kraangat - polystone Quartz zwart

De INK Contra Fontein is een prachtige toevoeging aan uw badkamer of toiletruimte. Met zijn afmetingen van 40x22x10cm biedt deze fontein voldoende ruimte voor het wassen van uw handen. De wasbak is links geplaatst en voorzien van een kraangat, wat het plaatsen van een kraan gemakkelijk maakt. De fontein is gemaakt van polystone Quartz in de kleur zwart, wat zorgt voor een moderne en luxe uitstraling.

Polystone Quartz zwart

De INK Contra Fontein is gemaakt van polystone Quartz in de kleur zwart. Dit materiaal is van hoge kwaliteit en zeer duurzaam. Het is bestand tegen vocht en slijtage, waardoor de fontein lang mee gaat. Bovendien zorgt het polystone Quartz in de kleur zwart voor een moderne en luxe uitstraling.

Wasbak links en 1 kraangat

De INK Contra Fontein is voorzien van een wasbak aan de linkerkant en een kraangat in het midden. Dit maakt het gemakkelijk om een kraan te plaatsen en te gebruiken. De positie van de wasbak aan de linkerkant zorgt voor een praktische en ergonomische opstelling.

Kortom, de INK Contra Fontein - 40x22x10cm - wasbak links - 1 kraangat - polystone Quartz zwart is een perfecte keuze voor uw badkamer of toiletruimte. Met zijn hoogwaardige polystone Quartz materiaal in de kleur zwart, wasbak aan de linkerkant en 1 kraangat is deze fontein niet alleen stijlvol maar ook praktisch en duurzaam.