INK

INK Contra Fontein - 40x22x12cm - wasbak rechts - 1 kraangat - polystone wit glans

€266,00 incl. BTW
Artikelcode:
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

INK Contra Fontein - 40x22x12cm - wasbak rechts - 1 kraangat - polystone wit glans

Op zoek naar een moderne en praktische fontein voor in de badkamer of toiletruimte? Kies dan voor de INK Contra Fontein! Met een afmeting van 40x22x12cm is deze fontein perfect geschikt voor kleine badkamers en toiletruimtes. De wasbak bevindt zich rechts en heeft een strak en modern design dat perfect past bij elke badkamerstijl.

Enkel kraangat

De INK Contra Fontein heeft een enkel kraangat, waardoor je gemakkelijk een kraan naar keuze kunt plaatsen. De fontein is gemaakt van polystone, een materiaal dat bekend staat om zijn duurzaamheid en eenvoudig schoon te houden oppervlak. De witte glans afwerking zorgt voor een strakke en moderne uitstraling.

Compact en modern design

Dankzij het compacte formaat is de INK Contra Fontein ideaal voor kleine badkamers en toiletruimtes. Maar ook in grotere badkamers komt deze fontein goed tot zijn recht. Door zijn moderne design en tijdloze uitstraling past de INK Contra Fontein perfect bij elke badkamerstijl.

Bestel de INK Contra Fontein vandaag nog en geniet van de perfecte combinatie van modern design, functionaliteit en duurzaamheid!