INK

INK Enter Fontein - 40x22x1.6cm - 1 kraangat - Porselein Mat wit

€236,52 incl. BTW
Artikelcode: 3404367
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

INK Enter Fontein - 40x22x1.6cm - 1 kraangat - porselein Mat wit

De INK Enter Fontein - 40x22x1.6cm - 1 kraangat - porselein Mat wit is een mooie en praktische fontein die perfect is voor elk modern toilet of badkamer. Met zijn strakke lijnen en matte witte afwerking is deze fontein een stijlvolle toevoeging aan elke ruimte.

Perfect formaat

Met zijn afmeting van 40x22x1.6cm is de INK Enter Fontein perfect voor kleine ruimtes zoals toiletten en badkamers. Ondanks zijn kleine formaat biedt de fontein toch voldoende ruimte om uw handen te wassen en water te laten wegstromen.

Porselein Mat wit

De INK Enter Fontein is gemaakt van hoogwaardig porselein en heeft een mooie matte witte afwerking. Deze afwerking geeft de fontein een moderne uitstraling die perfect past bij een eigentijdse badkamer of toiletruimte.

1 kraangat

De fontein heeft één kraangat wat ervoor zorgt dat u gemakkelijk een kraan kunt plaatsen. Dit kraangat is perfect geplaatst zodat het water direct in de fontein stroomt en er geen water op de rand van de fontein terecht komt.

Met zijn moderne design en praktische kenmerken is de INK Enter Fontein een must-have voor iedereen die op zoek is naar een mooie en functionele fontein van hoge kwaliteit.