INK

INK Fineer Wastafelonderkast - 120x45x52cm - 2 lades - greeploos - houten keerlijst - MDF - Fineer Ash grey

€1.502,55 incl. BTW
Artikelcode: 1221452
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

INK Fineer Wastafelonderkast - 120x45x52cm - 2 lades - greeploos - houten keerlijst - MDF Fineer Ash grey

Deze INK Fineer Wastafelonderkast is een perfecte combinatie van stijl en functionaliteit. Met een afmeting van 120x45x52cm biedt deze wastafelonderkast voldoende opbergruimte voor uw badkamerbenodigdheden. De kast heeft twee lades die geruisloos sluiten en is greeploos ontworpen voor een strakke uitstraling.

De houten keerlijst en MDF Fineer Ash grey afwerking geven deze wastafelonderkast een natuurlijke uitstraling en passen perfect in elke moderne badkamerstijl. De wastafelonderkast is gemaakt van hoogwaardige materialen en is zeer duurzaam.

Greeploos ontwerp

De greeploze wastafelonderkast geeft uw badkamer een strakke en moderne uitstraling. Dit ontwerp zorgt ervoor dat de kast er niet alleen stijlvol uitziet, maar ook gemakkelijk te gebruiken is.

Houten keerlijst

De houten keerlijst geeft deze wastafelonderkast een natuurlijke uitstraling. Dit zorgt ervoor dat de kast perfect past bij elke moderne badkamerstijl. De keerlijst is gemaakt van hoogwaardige materialen en is zeer duurzaam.

MDF Fineer Ash grey afwerking

De MDF Fineer Ash grey afwerking geeft deze wastafelonderkast een moderne uitstraling. Dit zorgt ervoor dat de kast er niet alleen stijlvol uitziet, maar ook zeer duurzaam is. De afwerking is van hoogwaardige kwaliteit en zorgt ervoor dat de kast lang meegaat.

Conclusie

De INK Fineer Wastafelonderkast is een perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar een stijlvolle en functionele wastafelonderkast. De wastafelonderkast biedt voldoende opbergruimte, heeft een greeploos ontwerp voor een strakke uitstraling en is gemaakt van hoogwaardige materialen voor een duurzame constructie. Bovendien geeft de natuurlijke uitstraling van de houten keerlijst en MDF Fineer Ash grey afwerking deze wastafelonderkast een moderne look die past bij elke moderne badkamerstijl.