INK

INK hoekstopkraan - inlaat 1/2"en uitlaat 3/8" incl rozet - messing Mat Zwart

€31,32 incl. BTW
Artikelcode: 9902341
Op voorraad
  • Gratis bezorging vanaf €100*

  • Groot assortiment uit voorraad leverbaar.

  • Laagste prijs garantie!

  • Moderne showroom

INK hoekstopkraan inlaat 1/2"en uitlaat 3/8" incl rozet messing zwart mat

De INK hoekstopkraan is een hoogwaardige en duurzame stopkraan die perfect is voor het regelen van de waterstroom in uw badkamer of keuken. De hoekstopkraan heeft een inlaat van 1/2 inch en een uitlaat van 3/8 inch en wordt geleverd inclusief een rozet voor een strakke afwerking. De kraan is gemaakt van hoogwaardig messing en heeft een zwarte mat gouden afwerking.

De INK hoekstopkraan is ontworpen met oog voor detail en kwaliteit en is gemakkelijk te installeren. Dankzij het hoekontwerp kan de kraan gemakkelijk worden geïnstalleerd op de hoek van een muur of wastafel. De kraan heeft een duurzame constructie en is bestand tegen corrosie en slijtage.

Hoogwaardig messing

De INK hoekstopkraan is gemaakt van hoogwaardig messing. Dit materiaal is duurzaam en bestand tegen corrosie en slijtage. De zwarte mat gouden afwerking van de kraan zorgt voor een moderne en stijlvolle uitstraling die perfect past bij elke badkamer of keuken.

Gemakkelijk te installeren

De INK hoekstopkraan is gemakkelijk te installeren en kan eenvoudig worden geplaatst op de hoek van een muur of wastafel. De kraan wordt geleverd inclusief een rozet voor een strakke afwerking. Dankzij het hoekontwerp kan de kraan gemakkelijk worden geïnstalleerd zonder dat er veel ruimte nodig is.

Duurzame constructie

De INK hoekstopkraan heeft een duurzame constructie die bestand is tegen corrosie en slijtage. De kraan is gemaakt van hoogwaardig messing en is ontworpen om lang mee te gaan. Dit maakt de kraan een betrouwbare keuze voor uw badkamer of keuken.

Conclusie

De INK hoekstopkraan is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een hoogwaardige en duurzame stopkraan. Met zijn inlaat van 1/2 inch en uitlaat van 3/8 inch is deze kraan geschikt voor gebruik in elke badkamer of keuken. Dankzij het hoekontwerp kan de kraan gemakkelijk worden geïnstalleerd op de hoek van een muur of wastafel en de zwarte mat gouden afwerking zorgt voor een moderne en stijlvolle uitstraling. Met een duurzame constructie die bestand is tegen corrosie en slijtage is deze kraan een betrouwbare keuze voor jarenlang gebruik.